PAARD

PAARD

Het PAARD in Den Haag is een podium met een brede en gevarieerde programmering: pop, rock, hiphop, jazz, blues, americana, wereldmuziek, stand-up comedy, dance en zelfs wetenschappelijke programma's. Naast de twee concertzalen heeft PAARD een podiumcafé waar bezoekers terecht kunnen voor een hapje en drankje en gratis muziek. Nationale artiesten als Bløf, De Dijk en DI-RECT hebben het podium als eens betreden, en ook internationale namen als Florence + the Machine, de Editors en Matt Simons.

Binnen de muren van PAARD zijn twee concertzalen en een podiumcafé te vinden. Op het poppodium staan diverse bands, bekend en minder bekend. Voor de leukste concertjes tegen een leuke prijs, is dit het juiste adres! In het Paardcafé kan kennis worden gemaakt met aanstormend talent en worden gedanst op de muziek van een van de dj's. De ruimtes zijn te huur voor feesten en congressen.

PAARD in Den Haag leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

PAARD

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.