1

PAARD


-advertentiepositie-



PAARD

Dé plek voor muziek in Den Haag. Het PAARD in Den Haag is een podium met een brede en gevarieerde programmering: pop, rock, hiphop, jazz, blues, americana, wereldmuziek, stand-up comedy, dance en zelfs wetenschappelijke programma's. Naast de twee concertzalen heeft PAARD een podiumcafé waar bezoekers terecht kunnen voor een hapje en drankje en gratis muziek. Nationale artiesten als Bløf, De Dijk en DI-RECT hebben het podium al eens betreden, en ook internationale namen als Florence + the Machine, de Editors en Matt Simons.

Binnen de muren van PAARD zijn twee concertzalen en een podiumcafé te vinden. Op het poppodium staan diverse bands, bekend en minder bekend. Voor de leukste concertjes tegen een leuke prijs, is dit de juiste plek! In het Paardcafé kan kennis worden gemaakt met aanstormend talent. In het weekend wordt het paardcafe omgetoverd tot club en wordt tot in de vroege uurtjes gedanst op muziek van een van de dj's. De ruimtes zijn te huur voor feesten en congressen.

PAARD in Den Haag leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.paard.nl

PAARD
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.