Monkey Town Rotterdam




Monkey Town Rotterdam

Kom binnen spelen in indoor speelparadijs Monkey Town in Rotterdam! Kinderen tot twaalf jaar kunnen hier eindeloos spelen en zijn zo lekker een paar uur in beweging. Er zijn verschillende speeltoestellen, zowel voor de grote kinderen als voor de kleintjes. Spring in de ballenbak en roetsj snel van de glijbanen. Of spring een poosje op een van de trampolines! De kinderen rennen van het ene naar het andere speeltoestel en met wat geluk kunnen ouders een poosje rustig koffie drinken of een boekje lezen. Leuk: je kunt een foto maken in Oehlie's Fotohokje en meedansen in het Monkey Theater!

Speeltuin voor peuters

Ook de kleinste kindjes kunnen ongestoord spelen bij Monkey Town. Voor kinderen tot en met drie jaar is een speciale Peuterzone ingericht, waar ze veilig kunnen spelen in de ballenbak en met grote legoblokken. Op doordeweekse dagen geldt er een speciaal tarief voor peuters op de peuterochtend.

Kinderfeestje Monkey Town

Wat een feest in Monkey Town! Vier je verjaardagsfeestje met al je vriendjes en vriendinnetjes in de indoor speeltuin. De jarige jet of job krijgt natuurlijk een cadeautje. Er zijn verschillende arrangementen voor kinderfeestjes en er wordt een speciale verjaardagstafel voor het feestelijke gezelschap gereserveerd.

Monkey Town Rotterdam in Rotterdam leent zich ook goed voor een kinderfeestje (vanaf € 12,75 p.p.). Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.monkeytown.eu

Monkey Town Rotterdam
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.