Stadsboerderij BuytenDelft
Stadsboerderij BuytenDelft

Een paar stappen buiten het bruisende stadje Delft vormt stadsboerderij BuytenDelft ineens een oase van rust en ruimte. Nou ja, rust... Er valt van alles te beleven! Maak een ritje op de schattigste pony, spetter erop los in de waterspeeltuin en bak popcorn in een pannetje boven een vuurtje als de vuurplaats open is.

Ontmoet de dieren

Op Stadsboerderij BuytenDelft ontmoet je varkentjes, geiten, pony's, konijnen, cavia's, een muildier en nog veel meer dieren. Zo lief, die wil je wel aaien. En dat mag! Of ga kijken bij de herten in de hertenweide.

Op de stadsboerderij kan je alle dagen heerlijk biologisch eten en drinken. Drink een verse jus d'orange, muntthee of warme chocolademelk met slagroom en eet daar een lekkere pannenkoek of tosti bij. Of bak je eigen broodje en maak zelf popcorn als de gezellige vuurplaats open is.

Waterspeeltuin

Spetter pieter pater, lekker in het water... We gaan nog niet naar huis! De waterspeeltuin staat garant voor urenlang speelplezier met zijn zandstrandjes en ondiepe watergoot waar ook de allerkleinsten lekker in kunnen spelen. Verder zijn er speeltoestellen, een grote speelboot, een kabelbaan, een graafmachientje en een watervijzel.

Stadsboerderij BuytenDelft in Delft leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 12,50 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor peuters, kleuters en kinderen.

Geitjes.