UITagenda Delft

UITagenda  in Delft (3)

Jamsessie

tijdelijke activiteit delft, Zuid-Holland, Prinsenkwartier  -  Met hun werken doen Yaïr Callender (1987) en Matthias Grothus (1982) in een grote gezamenlijke installatie een beroep op de nieuwsgierigheid en het voorstellingsvermogen van de kijkers.

vandaag nog gesloten, geopend zondag 24 oktober 2021 t/m zondag 5 december 2021, van 11:00 uur tot 17:00 uur 

Concert Messa di Voce

tijdelijke activiteit delft, Zuid-Holland, Vrije School WIDAR  -  Leuk concert vocaal en instrumentaal van ca. 1 uur met aansluitend hapjes en drankje in de prijs inbegrepen.

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 7 november 2021, van 15:00 uur tot 16:30 uur 

Live@PK - Blackstone

tijdelijke activiteit delft, Zuid-Holland, Prinsenkwartier  -  Zuidelijke blues-pop met hier en daar een vleugje folk. J.F. Blackstone laat zich onder meer in zijn gitaarspel inspireren door muzikale grootheden als Mississippi John Hurt en in zijn nummers klinkt het geluid van J.J. Cale en Tony Joe White.

vandaag nog gesloten, geopend op donderdag 18 november 2021, van 20:30 uur tot 22:30 uur 

Win een Klompensafari over het Apeldoorns Kanaal voor vier tot zes personen

prijsvraag Trek de stoute klompen aan en kom klompvaren bij Vadesto Outdoor Adventure. Vaar een leuk parcours over het water in bootjes in de vorm van een reuzenklomp en geniet van een heerlijk Hollands dagje. Peddel rustig het water over of geniet in de schaduw van de overdekte neus van de klomp van een...