UITagenda  Delft

UITagenda en activiteiten  Delft en omgeving

Voorstelling "Fête Magnifique" van Circus Snor

tijdelijke activiteit delft, Zuid-Holland, Buytendelft  -  Op 6, 7 en 8 september is Circus Snor bij Buytendelft in Delft. Een onvergetelijke circuservaring vol spektakel, magie, acrobatiek, circusspelletjes en optredens!

vandaag nog gesloten, geopend vrijdag 6 september 2024 t/m zondag 8 september 2024, van 11:00 uur tot 18:00 uur 

30+ Dancing Party Delft

tijdelijke activiteit delft, Zuid-Holland, De Schaapskooi  -  De Schaapskooi organiseert weer een 30+ Dancing Party in Delft.

vandaag nog gesloten, geopend zaterdag 21 september 2024 t/m zondag 22 september 2024, van 20:30 uur tot 01:30 uur 

Nieuwe Kerk Delft

delft, Zuid-Holland  -  De Oude en Nieuwe Kerk in Delft kennen een bijzondere geschiedenis. De Nieuwe Kerk staat al sinds 1396 in deze boeiende stad. Met één ticket heb je toegang tot beide kerken.

Gasterij 't Karrewiel

delft, Zuid-Holland  -  Trommel al je vrienden bij elkaar en ga een potje gezellig bowlen! Zin in iets lekkers? Combineer het bowlen dan met lekker grillen of een à la carte diner in de bijbehorende bistro.

Tabakshistorisch Museum Delft

delft, Zuid-Holland  -  Kettingroker, een gelegenheidsroker of helemaal geen roker? Het Tabakshistorisch Museum Delft laat de geschiedenis zien van tabak. Pijpen, snuifdozen, verpakkingen: alles over tabak is hier te vinden.

Stadsboerderij BuytenDelft

delft, Zuid-Holland  -  Op de stadsboerderij BuytenDelft beleef je de natuur van heel dichtbij. Er zijn hier een heleboel leuke en leerzame dingen te doen. Bak zelf popcorn boven open vuur en maak een ritje op een pony!

Oude Kerk Delft

delft, Zuid-Holland  -  Bewonder de oudste parochiekerk van Delft en bekijk de graven van onder meer Piet Hein, Johannes Vermeer en Anthony van Leeuwenhoek. De Oude Kerk wordt ook wel de Delftse Toren van Pisa genoemd.