Delft

Leer Hollandse iconen kennen in Museum Prinsenhof Delft
Van Willem van Oranje tot Delfts Blauw: Museum Prinsenhof Delft ademt...
De kogelgaten staan nog in de muur: hier werd Willem van Oranje vermoord
Bezoek zelf de plaats delict: Museum Prinsenhof Delft.

Dagje of weekendje Delft - wat te doen?

Uitstapjes Delft (37)

Vermeer Centrum Delft

DELFT, ZUID-HOLLAND - Leer meer over het leven van schilder Johannes Vermeer in het Vermeer Centrum in Delft. Ontdek uit welk gezin hij kwam en hoe hij zijn talent ontwikkelde. Bekijk Vermeers Erfgoed en zie de 17e eeuwse voorwerpen die hij gebruikte in zijn schilderijen.

elke dag geopend

Speeltuin Het Westerhonk

DELFT, ZUID-HOLLAND - Speeltuin Het Westerhonk in Delft is in 1931 opgericht door buurtbewoners. Zowel kinderen met als zonder beperking kunnen hier rustig en veilig spelen.

geopend, elke dag geopend

Museum Paul Tetar van Elven

DELFT, ZUID-HOLLAND - Het is alsof hij er nog woont en de negentiende eeuw nooit voorbij is gegaan. In Museum Paul Tetar van Elven is het prachtige interieur zorgvuldig bewaard. Een schitterende blik in het verleden.

's maandags gesloten

Ontdek Culinair Nederland

DELFT, ZUID-HOLLAND - Maak een culinaire stedentrip! Bij Culinair Nederland ontdek je het historische stadshart, terwijl je van de ene naar het andere restaurant loopt.

geopend op afspraak of bel voor meer informatie

Zwembad Kerkpolder

DELFT, ZUID-HOLLAND - Dagje zwemmen in Delft? Kom naar zwembad Kerkpolder. Het zwembad heeft drie verschillende baden en bij mooi weer kunnen de kids buiten spelen in de speelweide.

elke dag geopend

Tabaks Historisch Museum Delft

DELFT, ZUID-HOLLAND - Kettingroker, een gelegenheidsroker of helemaal geen roker? Het Tabaks Historisch Museum Delft laat de geschiedenis zien van tabak. Pijpen, snuifdozen, verpakkingen: alles over tabak is hier te vinden.

geopend op afspraak of bel +31 (0)152 122 411 / +31 (0)622 492 783 voor meer informatie

Van de redactie

UITagenda Delft, vanaf 25 september 2018