Groepsuitje Delft

groepsuitje Delft en omgeving

Watertoren Delft

delft, Zuid-Holland  -  Een plaatje aan de rand van het centrum van Delft: de watertoren met zijn prachtige siermetselwerk, kleine raampjes en kantelen aan de bovenkant. Boek een rondleiding of huur er een ruimte voor je bijeenkomst.

Doe een Vitaliteitsscan!

delft, Zuid-Holland  -  Beleef een dag vol vernieuwende inzichten en een ontspannende massage tijdens een bezoek aan Thamar Consult. ga samen met je vriend, vriendin, dochter of moeder op pad naar een flinke dosis aandacht voor jezelf!

Nieuwe Kerk Delft

delft, Zuid-Holland  -  De Oude en Nieuwe Kerk in Delft kennen een bijzondere geschiedenis. De Nieuwe Kerk staat al sinds 1396 in deze boeiende stad. Met één ticket heb je toegang tot beide kerken.

Theater de Veste

delft, Zuid-Holland  -  Voor een cultureel avondje uit in Delft, is Theater de Veste de perfecte bestemming. Toneel, cabaret, dans, musical en opera komen hier allemaal samen.

Stadsboerderij BuytenDelft

delft, Zuid-Holland  -  Op de stadsboerderij BuytenDelft beleef je de natuur van heel dichtbij. Er zijn hier een heleboel leuke en leerzame dingen te doen. Bak zelf popcorn boven open vuur en maak een ritje op een pony!

Monkey Town Delft

delft, Zuid-Holland  -  Monkey Town Delft is een heerlijk overdekt speelparadijs met unieke attracties, zoals een Indianen Eiland, lasergame en zelfs een 5D-bioscoop.