Activiteiten Festivals Uitagenda (77)

Illustratie Biënnale 2023

tijdelijke activiteit haarlem, Noord-Holland, Schuur  -  De Illustratie Biënnale presenteert een programma vol beeld: van VR tot knipkunst, van graphic novels tot activistische illustratie. Kom naar de Schuur of wandel de Illustratie Biënnale Wandelroute langs muurschilderingen en originele werken.

Brugs Bierfestival

tijdelijke activiteit brugge, West-Vlaanderen  -  BBF23, de vijftiende editie van ons bierfestival gaat voor de tweede keer door in het nieuwe Beurs-, Meeting- en Congrescentrum in hartje Brugge.

Zomerfolk 2023

tijdelijke activiteit groningen, Groningen  -  Een vurige avond vol passie en muziek met de beste bands van Zomerfolk. Dit feest wil je niet missen!

Oerol 2023

tijdelijke activiteit west-terschelling, Friesland  -  Geniet op het prachtige Terschelling van muziek, theater en feestjes tijdens Oerol Festival.

Rotterdam Architectuur Maand 2023

tijdelijke activiteit rotterdam, Zuid-Holland, Drijvend festivalhart  -  Bezoek deze zomer het drijvende festivalhart in de Maashaven! De Rotterdam Architectuur Maand is het grootste architectuurfestival van Nederland over de toekomst van de stad, toegankelijk voor iedereen, ongeacht kennis of ervaring met architectuur.

Koloniaal Den Haag - een onvoltooid verleden

tijdelijke activiteit den haag, Zuid-Holland  -  Het Haags Historisch Museum organiseert in 2023 een tentoonstelling over het koloniale verleden én heden van regeringsstad Den Haag.

Our House Museum

tijdelijke activiteit amsterdam, Noord-Holland  -  Our House is een modern museum over elektronische muziekcultuur. Ontdek de evolutie van elektronische dance muziek via deze high-tech, audio-visuele tentoonstelling, verteld in talloze interactieve installaties.

Busverhalen

tijdelijke activiteit hollum, Friesland, over het hele eiland  -  Verhalen over de Dominee van Dongeradeel, een bijna ontploft Ameland en een ijsbeer die het koud had en nog negen andere verhalen voor volwassenen en kinderen.

't Wonder festival

tijdelijke activiteit woerden, Utrecht  -  ’T Wonder is het gloednieuwe tweedaagse festival in hartje Woerden. Het Exercitieveld is decor voor een spetterend culinair muziekfestival voor alle leeftijden, met artiesten als DI-RECT, Racoon, MEAU en Son Mieux.

Festival Classique

tijdelijke activiteit den haag, Zuid-Holland, Strandscheveningen  -  Festival Classique in Den Haag is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in de muziekwereld. Het evenement weet mensen op een verrassende en ontspannen manier kennis te laten maken met klassieke muziek.

Festival Tweetakt

tijdelijke activiteit groenekan, Utrecht, Fort Ruigenhoek  -  Save the date! Kom naar Festival Tweetakt. Ht culturele festival van Utrecht is van 16 juni t/m 2 juli terug op de Neude, Fort Ruigenhoek en theaters in de binnenstad. Geniet van theater, muziek, kunst en leuke spelletjes voor de kinderen!

Tweetakt | Zaterdagprogramma

tijdelijke activiteit groenekan, Utrecht, Fort Ruigenhoek  -  Op Fort Ruigenhoek vind je het festivalhart van Tweetakt. Een historische locatie net buiten de stad Utrecht waar natuur, theater, dans, muziek en beeldende kunst samenkomen. Bekijk het programma van zaterdag 17 juni

Julianapop

tijdelijke activiteit julianadorp, Noord-Holland, Evenemententerrein Zuiderhaaks / Schoolweg  -  Zaterdag 17 juni 2023 wordt het evenemententerrein te Julianadorp weer omgetoverd tot Noord-Hollands leukste festival. Met een gevarieerde line-up voor jong en oud is er voor ieder wat wils.