Flevoland

maandag 30 maart 2020, 285 activiteiten in flevoland

Tentoonstelling "Oude oevers, oud land"

tijdelijke activiteit Van dinsdag 4 februari t/m donderdag 30 april is de tentoonstelling Oude oevers, oud land te zien in Erfgoedhuis Almere. Kom jij ook het Almeerse verleden bekijken?

geopend, dinsdag 4 februari 2020 t/m donderdag 30 april 2020, van 13:00 uur tot 16:00 uur 

Kom in de Kas Termeulen Roses met rozenautomaat

tijdelijke activiteit meer weten over hoe rozen groeien en verwerkt worden naar de veiling; kom langs bij Termeulen Roses tijdens Kom in de Kas, ook voor kinderen zijn er veel activiteiten zoals bloemschikken, lammetjes bekijken, springkussen, etc.

geopend, donderdag 4 april 2019 t/m zondag 5 april 2020, van 10:00 uur tot 16:00 uur 

Wandeldagen in het Almeerderhout

tijdelijke activiteit Maak een wandeling op eigen gelegenheid in het Almeerderhout. De route gaat langs een beverburcht. Misschien spot je tijdens het wandelen wel een ree, roofvogel of ijsvogel. Bij terugkomst kun je terecht in het buitencentrum voor een kop soep met...

vandaag nog gesloten, geopend op woensdag 1 april 2020, van 11:00 uur tot 15:00 uur 

Seizoenswandeling Almeerderhout

tijdelijke activiteit Beleef het seizoen in de bossen bij Almere. Bij Buitencentrum Almeerderhout haal je een routekaart. Vanuit daar ga je op pad. Bij terugkomst staat een kop soep met brood voor je klaar.

vandaag nog gesloten, geopend op woensdag 1 april 2020, van 11:00 uur tot 15:00 uur 

Herfstwandeling Almeerderhout

tijdelijke activiteit Beleef de herfst in de bossen bij Almere. Bij Buitencentrum Almeerderhout ligt een routekaart voor je klaar. Vanuit daar ga je op pad. Bij terugkomst staat een kop soep met brood voor je klaar.

vandaag nog gesloten, geopend op woensdag 1 april 2020, van 11:00 uur tot 15:00 uur 

Fietsen door het Almeerderhout

tijdelijke activiteit Maak op eigen gelegenheid een fietstocht door het Almeerderhout. De route gaat langs een beverburcht. Misschien spot je tijdens het fietsen wel een ree, roofvogel of ijsvogel. Bij terugkomst kun je terecht voor een kop soep met brood.

vandaag nog gesloten, geopend op donderdag 2 april 2020, van 11:00 uur tot 15:00 uur 

Met je hond door het Almeerderhout

tijdelijke activiteit Kom met je hond op eigen gelegenheid wandelen in het Almeerderhout. Bij Buitencentrum Almeerderhout ontvang je een routekaart. Je wandelt langs een beverburcht en misschien kom je ook wel een ree, vos of ijsvogel tegen. Geniet bij terugkomst van...

vandaag nog gesloten, geopend op vrijdag 3 april 2020, van 11:00 uur tot 15:00 uur 

Jeepsafari Oostvaardersplassen - Almere

tijdelijke activiteit Stap in de jeep en rij met de gids langs de mooiste plekken van de Oostvaardersplassen. Je krijgt volop de gelegenheid om de dieren die daar leven te spotten. Ook is er aandacht voor de werkzaamheden die momenteel plaatsvinden in het gebied, zoals...

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 4 april 2020, van 10:00 uur tot 12:00 uur 

Roofvogels van de Oostvaardersplassen - Lelystad

tijdelijke activiteit Ga op pad met de boswachter en spot de roofvogels van de Oostvaardersplassen. Iedere maand een nieuwe wandeling en kans op andere vogels!

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 4 april 2020, van 11:00 uur tot 13:00 uur 

Seizoenswandeling Oostvaardersplassen - Almere

tijdelijke activiteit Maak een seizoenswandeling door de Oostvaardersplassen bij Almere en ontdek van alles over de planten en dieren van het seizoen.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 4 april 2020, van 13:00 uur tot 15:00 uur 

De Grote Vijf Horsterwold - ree

tijdelijke activiteit Ga op pad met de boswachter van Staatsbosbeheer en scoor de 5 wilde dieren van Nederland! In het Horsterwold bij Zeewolde speur je vanuit een stoere terreinwagen naar reeën.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 4 april 2020, van 17:00 uur tot 21:00 uur 

Uilen van het Hollandse Hout

tijdelijke activiteit Ga samen met de gids op zoek naar de uilen in het Hollandse Hout. Wandel door de donkere bossen en luister naar de verhalen die de gids vertelt. Wie weet hoor je de mysterieuze roep van een uil...

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 4 april 2020, van 20:00 uur tot 22:00 uur 

Win 2 vrijkaartjes en ontdek het vernieuwde CORPUS

prijsvraag Maak een duizelingwekkende reis door het menselijk lichaam in het vernieuwde CORPUS. Een reis die nu nog spannender en magischer is door een prachtig spel van licht en kleur. Je reist van de knie naar het hoofd, waarbij steeds een nieuw deel van het lichaam rondom je oplicht en je weer iets...