1

UITagenda Zeeland

UITagenda  in Zeeland en in de buurt van Zeeland

Kerstmarkt Goes

tijdelijke activiteit goes, Zeeland  -  Kom naar de gezellige kerstmarkt in de binnenstad van Goes en raak helemaal in kerstsfeer.

zaterdag 9 december 2023 t/m zondag 10 december 2023 

Dickens kerstmarkt Veere

tijdelijke activiteit veere, Zeeland  -  Bezoek de betoverende Dickens Kerstmarkt op de markt van Veere en geniet van de sfeer in de historische straatjes en rondom de kerk.

zaterdag 9 december 2023 t/m zondag 10 december 2023, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Kunst van binnen naar buiten

tijdelijke activiteit middelburg, Zeeland, Atelier Hoed Gezien  -  Van zonsopgang tot zonsondergang kunstkijken in het raam van atelier Hoed Gezien, Nadorstweg 30 te Middelburg

geopend, zaterdag 1 april 2023 t/m woensdag 2 april 2025, van 8.:00 uur tot 22:.0 uur 

Natuurspreekuur Strandfossielen

tijdelijke activiteit oostkapelle, Zeeland, Natuurmuseum Terra Maris  -  Vondsten op het strand hebben een verhaal. Op het natuurspreekuur kan je ze laten zien en erover horen. Een schelp, haaientand of botje, maakt niet uit. Deze keer laten we allerhand strandfossielen zien.

vandaag nog gesloten, geopend op woensdag 13 december 2023, van 13:30 uur tot 15:30 uur 

Kerstfair Groede 2023

tijdelijke activiteit groede, Zeeland, Markt Groede  -  Kerstfair in de Grote Kerk op de Markt van Groede! Meer dan 25 verschillende kraampjes. Kerstkerk café en live muziek.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 16 december 2023, van 11:00 uur tot 16:00 uur 

Vette Vogelmiddag bij de Zwaakse Weel

tijdelijke activiteit kwadendamme, Zeeland, Zwaakse Weel, Informatiepunt Zwaakse Weel  -  Wil jij je vogelkennis testen? En vind je het ook zo leuk om in de winter vette vogelhapjes in je tuin op te hangen? Kom dan ook naar onze Vette Vogelmiddag in de Zwaakse Weel!

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 16 december 2023, 13:30 uur 

Kerstconcert “Concerto di Natale”

tijdelijke activiteit tholen, Zeeland, Oude Stadhuis Tholen  -  Kerstconcert door ensemble “La Primavera”. Zij zullen werken van o.a. de componisten Monteverdi, Marini, Vitali, Duron en Hidalgo ten gehore brengen. Aanvang 20.15 uur. Locatie: Oude Stadhuis Tholen.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 16 december 2023, van 20:15 uur tot 22:15 uur 

Kerstmarkt in Hulst

tijdelijke activiteit hulst, Zeeland  -  Een knusse kerstmarkt op de gezellige Houtmarkt in Hulst met kraampjes, glühwein, vuurkorven, podium, muziek en de hele middag leuke activiteiten.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 23 december 2023, van 13:00 uur tot 18:00 uur 

MAMMA MIA! Terneuzen

tijdelijke activiteit terneuzen, Zeeland, Scheldetheater  -  De vrolijke en bruisende musical MAMMA MIA! is weer terug! Tot april 2024 toert de musical door Nederland.

vandaag nog gesloten, geopend dinsdag 9 januari 2024 t/m donderdag 11 januari 2024 

Modelbouwshow.nl

tijdelijke activiteit goes, Zeeland  -  Een winters familie-uitje met een hoop te zien én beleven, met als thema ”Bouw aan het Verleden”.

vandaag nog gesloten, geopend zaterdag 24 februari 2024 t/m zondag 25 februari 2024, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

StoryTrail Theaterwandeling Goes

tijdelijke activiteit goes, Zeeland  -  Ga mee op avontuur! Duik in de geschiedenis van Goes en beleef een theaterwandeling vol prachtige historische stadsverhalen.

vandaag nog gesloten, geopend op donderdag 2 mei 2024, van 19:00 uur tot 20:30 uur 

StoryTrail Theaterwandeling Vlissingen

tijdelijke activiteit vlissingen, Zeeland  -  Ga mee op avontuur in de geschiedenis van Vlissingen! Verteller Johannes van Theatergezelschap Stadsavonturen is je gids. In de prachtige binnenstad laat hij je de mooiste historische stadsverhalen beleven.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 4 mei 2024, van 14:00 uur tot 15:30 uur 

StoryTrail Theaterwandeling Middelburg

tijdelijke activiteit middelburg, Zeeland  -  Ga mee op avontuur in de geschiedenis van Middelburg! Verteller Johannes van Theatergezelschap Stadsavonturen is je gids. In de prachtige binnenstad laat hij je de mooiste historische stadsverhalen beleven.

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 5 mei 2024, van 11:00 uur tot 12:30 uur 

Oorlogsmuseum Switchback

oostburg, Zeeland  -  Museum Switchback in Oostburg biedt onder meer een collectie van militaire voorwerpen van zowel de Duitse bezetters als de Canadese bevrijders aan.

Frisia Rondvaarten

zierikzee, Zeeland  -  Ga op zeehondensafari of maak een heerlijke dagtocht vanuit Kamperland naar Zierikzee. Voor een spetterende dag op het water ben je bij Frisia Rondvaarten aan het goede adres.

Surfschool Domburg

domburg, Zeeland  -  Bij Domburg halen surfers met de juiste weersomstandigheden hun hart op, rijdend op de golven van de Noordzee. Wil je ook leren surfen of je surftechniek verbeteren? Ga dan naar Surfschool Domburg voor een leuke surfles! Op het strand Noordduine...

Alpacafarm Kerkwerve

kerkwerve, Zeeland  -  Wandelen met alpaca's of zelfs een potje golfen op het platteland tussen deze schattige beesten? Het kan bij de alpacafarm in Kerkwerve. Volg een rondleiding of doe mee aan een workshop alpacawol.

Oorlogsmuseum OverloonOorlogsmuseum Overloon

Oorlogsmuseum Overloon

korting + gratis consumptie Sta in Oorlogsmuseum Overloon stil bij de Tweede Wereldoorlog, het verzet, D-Day en de bevrijding. Het museum is al in 1946 letterlijk op het slagveld gebouwd. Ontdek alles over het ontstaan, het verloop en de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog.