UITagenda Friesland

UITgelicht

UITagenda  in Friesland (88)

Foto workshop/wandeling

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, Schiermonnikoog, oude bezoekerscentrum  -  In het kader van de kunstroute neemt eilander kunstenaar en natuurfotograaf Folkert Abma je mee voor een drie uur durende foto-

geopend op vrijdag 17 september 2021, 13:30 uur 

Foto-wandeling Schiermonnikoog

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, We vertrekken bij de oude centrale, Torenstreek 20.  -  In het kader van SJain’s Kunstroute 'Het losse land' neemt eilander natuurfotograaf Folkert je mee voor een foto-wandeling langs plekken op Schiermonnikoog waar hij de voorbije veertig jaar getuige was van veranderingen in het eilander landschap.

geopend op vrijdag 17 september 2021, van 13:30 uur tot 16:30 uur 

Lezing de wondere wereld van O.C. Hooymeijer

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, Schiermonnikoog, oude bezoekerscentrum  -  Lezing de wondere wereld van O.C. Hooymeijer.

donderdag 16 september 2021 t/m vrijdag 17 september 2021, 20:00 uur 

Langstme - de Derde Triennale van Beetsterzwaag

tijdelijke activiteit beetsterzwaag, Friesland, Kunsthuis SYB  -  Tussen 10 en 19 september organiseert Kunsthuis SYB voor de derde keer een kunstroute met bijzonder werk van voormalig gastkunstenaars op onconventionele locaties in Beetsterzwaag.

geopend, vrijdag 10 september 2021 t/m zondag 19 september 2021, van 12:00 uur tot 18:00 uur 

Vogels kijken voor beginners op Schiermonnikoog

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, Schiermonnikoog, Het Willemshof  -  Tijdens deze vogelexcursie voor beginners gaat u samen met de gids op pad om te leren wat de beste plekken zijn en waar u op moet letten tijdens het vogelspotten.

geopend, donderdag 9 september 2021 t/m dinsdag 21 september 2021, 11:00 uur 

GIF - Natuurmuseum Fryslân

tijdelijke activiteit leeuwarden, Friesland  -  In GIF kom je alles te weten over giftige dieren en planten én sta je oog in oog met de giftigste dieren!

geopend, zaterdag 5 juni 2021 t/m zondag 9 januari 2022, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Vogels kijken voor beginners op Schiermonnikoog

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, Schiermonnikoog, Het Willemshof  -  Tijdens deze vogelexcursie voor beginners gaat u samen met de gids op pad om te leren wat de beste plekken zijn en waar u op moet letten tijdens het vogelspotten.

vandaag nog gesloten, morgen geopend, zaterdag 18 september 2021, 08:00 uur 

Schilderen op het strand van Schiermonnikoog

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, Schiermonnikoog, gele bus bij strandovergang Badweg  -  Een hele ochtend schilderen aan het strand. Helemaal opgaan in vergezichten met prachtige wolkenluchten boven de horizon.

vandaag nog gesloten, morgen geopend, zaterdag 18 september 2021, 10:00 uur 

Schelpenschilderijen maken

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, Informatiecentrum het Baken  -  Maak je eigen schelpenschilderij en creer zo met de hele groep een stripverhaal!

vandaag nog gesloten, morgen geopend, zaterdag 18 september 2021, 10:00 uur 

Wadlopen vanaf Brakzand naar Schiermonnikoog

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, Schiermonnikoog, Veerdam  -  Na een korte boottocht word je afgezet op de zandplaat Brakzand. Vanaf daar start de wadlooptocht van ongeveer 3 uur naar Schiermonnikoog.

vandaag nog gesloten, morgen geopend, zaterdag 18 september 2021, 10:30 uur 

Leer het eiland fietsend kennen op Schiermonnikoog

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, Schiermonnikoog, Het Willemshof  -  Eilander Thijs de Boer neemt u graag mee op deze fietsexcursie. Thijs vertelt over de boeiende geschiedenis van het dorp en de gevarieerde landschappen van het eiland, vol bijzondere planten en dieren.

vandaag nog gesloten, morgen geopend, zaterdag 18 september 2021, 11:00 uur