Outside Escape Leeuwarden
Outside Escape Leeuwarden

Een toffe stadswandeling maken, maar dan net even anders? Ga op pad met Outside Escape! Ontdek, gewapend met je eigen smartphone, de diepste geheimen van de stad. Los pittige raadsels op en puzzel jezelf naar de ontknoping van het verhaal. De Nederlandse steden zijn schitterend en alleen al fantastisch om gewoon een dagje doorheen te wandelen. Maar is het niet nóg leuker om er een tof spel van te maken? Iedere stad heeft zijn eigen verhalen en die ontdek je met Outside Escape. Stap voor stap kom je dichter bij de oplossing van het mysterie. Maar daarvoor moet je wel eerst samen met je teamgenoten de puzzels en raadsels oplossen!

Tijdens de Escape game van Leeuwarden ga je op zoek naar een kunstenaarscollectief. Voor je werk moet je daar een pakket afleveren, alleen is het collectief niet makkelijk te vinden. Door middel van raadsels die verborgen zitten in de street art van de stad vind je de juiste route. Maar is het kunstenaarscollectief wel zo betrouwbaar?

Outside Escape Leeuwarden in Leeuwarden leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Boek direct

Foto: Unsplash.com © Jean-Frederic Fortier
Foto: Unsplash.com © Jean-Frederic Fortier