Outside Escape Haarlem
Outside Escape Haarlem

Een toffe stadswandeling maken, maar dan net even anders? Ga op pad met Outside Escape! Ontdek, gewapend met je eigen smartphone, de diepste geheimen van de stad. Los pittige raadsels op en puzzel jezelf naar de ontknoping van het verhaal. De Nederlandse steden zijn schitterend en alleen al fantastisch om gewoon een dagje doorheen te wandelen. Maar is het niet nóg leuker om er een tof spel van te maken? Iedere stad heeft zijn eigen verhalen en die ontdek je met Outside Escape. Stap voor stap kom je dichter bij de oplossing van het mysterie. Maar daarvoor moet je wel eerst samen met je teamgenoten de puzzels en raadsels oplossen!

Tijdens de Escape game van Haarlem stap je terug in de tijd naar het jaar 1572. De stad is belegerd door de Spanjaarden tijdens de 80-jarige oorlog. De grote heldin van het verhaal is Kenau Simonsdochter. Maar klopt het verhaal eigenlijk wel? Weten jullie het raadsel te ontrafelen?

Bekijk de teaser van de game hier.

Outside Escape Haarlem in Haarlem leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Boek direct

Foto: Unsplash.com © Jean-Frederic Fortier
Foto: Unsplash.com © Jean-Frederic Fortier