Haarlem

Dagje of weekendje Haarlem - wat te doen?

Uitstapjes Haarlem (55)

Frans Hals Museum Hof

HAARLEM, NOORD-HOLLAND - In het Frans Hals Museum bewonder je oude kunst, hedendaagse kunst en een prikkelende mix van oud en nieuw. Het museum heeft twee locaties: Hof en Hal. Locatie Hof is het gebouw van het oorspronkelijke Frans Hals Museum.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag

volwassenen vanaf € 15,00

kinderen gratis

Restaurant in ‘t Goede Uur

HAARLEM, NOORD-HOLLAND - Doe je tegoed aan heerlijke wijn en verschillende soorten Franse kaas. Midden in de gezellige Vijfhoek vind je restaurant In 't Goede Uur, één van de oudste restaurants van Haarlem.

's maandags gesloten

entree vanaf € 16,25

Hofje zonder zorgen

HAARLEM, NOORD-HOLLAND - Haarlem zit er stampvol mee: hofjes! Maar nergens vind je zo'n gezellige lunchroom als in het Proveniershofje. Met, zoveel mogelijk zelf gemaakte, lekkernijen wordt iedere gast hier heerlijk verwend.

elke dag geopend

entree vanaf € 6,95

Restaurant De Kolk

SPAARNDAM, NOORD-HOLLAND - Restaurant De Kolk staat garant voor een lekkere lunch of een heerlijk avondje uit eten. Het restaurant kijkt uit over het oude haventje en de oude sluis van Spaarndam.

's maandags gesloten

entree vanaf € 17,50

MiniMarkt

HAARLEM, NOORD-HOLLAND - Shoppen in Haarlem? Neem een kijkje bij MiniMarkt, een concept store met hippe kinderkleding, decoraties en een gezellige lunchroom.

elke dag geopend

entree gratis

Eethuis Nurks in de Hout

HAARLEM, NOORD-HOLLAND - Laat je betoveren door de heerlijke smaken van Eethuis Nurks in de Hout in het stadspark Haarlemmerhout.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 14,95

Sauna van Egmond

HAARLEM, NOORD-HOLLAND - Stap even uit de sleur van alledag en kom ontspannen bij Thermen Beauty Sauna van Egmond. Geniet van de sauna's, rustruimtes en schoonheidsbehandelingen.

elke dag geopend

entree vanaf € 28,50

Shoppen in Haarlem

HAARLEM, NOORD-HOLLAND - Haarlem is de ideale stad voor een gezellige middag shoppen. Geniet van de sfeervolle binnenstad, de vele horecagelegenheden en het brede winkelaanbod!

elke dag geopend

Anne & Max Haarlem

HAARLEM, NOORD-HOLLAND - Lekker ontbijten, lunchen of koffie drinken buiten de deur? Schuif aan in de gezellige stadshuiskamer van Anne & Max!

elke dag geopend

entree vanaf € 2,25

Wandelen met Gilde Haarlem

HAARLEM, NOORD-HOLLAND - Ontdek de historische stad Haarlem aan de hand van een bevlogen stadsgids van het Gilde Haarlem. De vrijwillige gidsen kennen de mooiste plekjes in de stad en weten daar ook nog eens meeslepend over te vertellen!

elke dag geopend

entree vanaf € 4,00

Van de redactie