Haarlem

Dagje of weekendje Haarlem - wat te doen?

Uitstapjes Haarlem (56)

Kinderboerderij De Houthoeve

HAARLEM, NOORD-HOLLAND - De geschiedenis van De Houthoeve gaat ver terug. Het hertenkamp bestaat al sinds 1828. In 1967 is daar een kinderboerderij bijgekomen.

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op dinsdag, donderdag

entree gratis

ML - hotel, restaurant, bistro en bar

HAARLEM, NOORD-HOLLAND - ML is een hotel, restaurant, bistro en bar in één. Slaap een nachtje in de prachtige oude stijlkamers of eet een hapje in restaurant ML, onderscheiden met een Michelinster.

elke dag geopend

entree vanaf € 54,50

IJsbaan Haarlem

HAARLEM, NOORD-HOLLAND - Trek de ijzers uit het vet en leef je uit op de kunstijsbaan in Haarlem. Daarna is het lekker bijkomen in het restaurant met een kopje warme chocomel met slagroom.

gesloten, wacht op winteropening  30 september t/m 25 maart, van 08:00 uur tot 23:00 uur

volwassenen vanaf € 6,60

kinderen vanaf € 4,30

Frans Hals Museum Hal

HAARLEM, NOORD-HOLLAND - In het Frans Hals Museum bewonder je oude kunst, hedendaagse kunst en een prikkelende mix van oud en nieuw. Het museum heeft twee locaties: Hof en Hal. Locatie Hal vind je in De Hallen.

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 15,00

kinderen gratis

Hofje zonder zorgen

HAARLEM, NOORD-HOLLAND - Haarlem zit er stampvol mee: hofjes! Maar nergens vind je zo'n gezellige lunchroom als in het Proveniershofje. Met, zoveel mogelijk zelf gemaakte, lekkernijen wordt iedere gast hier heerlijk verwend.

elke dag geopend

entree vanaf € 6,95

Draaiorgelmuseum

HAARLEM, NOORD-HOLLAND - Schuddend met een centenbakje, terwijl het orgel speelt... Draaiorgels zijn vaak prachtig gedecoreerde instrumenten. Kom kijken in het Draaiorgelmuseum naar de meest bijzondere draaiorgels!

open op zondag

entree gratis

Van de redactie

UITagenda Haarlem, vanaf 19 augustus 2018