haarlem kinderen

Haarlem Kinderen (8)

Stichting Artisklas Haarlem

HAARLEM, NOORD-HOLLAND - Artisklas is een minidierentuin in Haarlem. Verschillende reptielen en zoogdieren zijn op zaterdag en zondag te zien voor het publiek.

open op zondag en zaterdag

volwassenen vanaf € 2,00

kinderen vanaf € 1,50

Draaiorgelmuseum

HAARLEM, NOORD-HOLLAND - Schuddend met een centenbakje, terwijl het orgel speelt... Draaiorgels zijn vaak prachtig gedecoreerde instrumenten. Kom kijken in het Draaiorgelmuseum naar de meest bijzondere draaiorgels!

open op zondag

entree gratis

Kinderboerderij De Houthoeve

HAARLEM, NOORD-HOLLAND - De geschiedenis van De Houthoeve gaat ver terug. Het hertenkamp bestaat al sinds 1828. In 1967 is daar een kinderboerderij bijgekomen.

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op dinsdag, donderdag

entree gratis

MiniMarkt

HAARLEM, NOORD-HOLLAND - Shoppen in Haarlem? Neem een kijkje bij MiniMarkt, een concept store met hippe kinderkleding, decoraties en een gezellige lunchroom.

elke dag geopend

entree gratis

Kinderboerderij het Nijmanshofje

HAARLEM, NOORD-HOLLAND - Eén geit was het begin van kinderboerderij Het Nijmanshofje in Haarlem. Nu is deze plek uitgegroeid tot een gezellige boerderij voor jong en oud.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 48 18 39 34 of +31 (0)23 53 526 49 voor meer informatie

entree gratis

Speeltuin Het Paradijsje

HAARLEM, NOORD-HOLLAND - Veilig buitenspelen? Midden in het centrum van Haarlem leven kinderen zich uit in speeltuin Het Paradijsje.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

volwassenen gratis

kinderen vanaf € 1,00

De Ontdekplek - Haarlem

HAARLEM, NOORD-HOLLAND - In de Ontdekplek gaan kinderen op een leuke manier aan de slag met techniek. Maak bouwwerken van Meccano, metsel met kleine steentjes en nog veel meer! Voor alles zijn de benodigdheden binnen handbereik.

open op woensdag

kinderen vanaf € 3,00

Van de redactie

UITagenda Haarlem, vanaf 18 augustus 2018