Uitstapjes vlakbij Speeltuin Het Paradijsje

Wandelen met Gilde Haarlem

haarlem, Noord-Holland (0.16km)  -  Ontdek de historische stad Haarlem aan de hand van een bevlogen stadsgids van het Gilde Haarlem. De vrijwillige gidsen kennen de mooiste plekjes in de stad en weten daar ook nog eens meeslepend over te vertellen!

elke dag geopend 

De Vries Van Stockum

haarlem, Noord-Holland (0.19km)  -  Boekhandel De Vries Van Stockum in hartje Haarlem is heerlijk om doorheen te dwalen. De winkel huist in vijf historische panden, waarvan de oude details nog goed te zien zijn.

elke dag geopend 

Patronaat Haarlem

haarlem, Noord-Holland (0.2km)  -  Bezoek de Patronaat en zie je favoriete mainstream artiesten live in Haarlem!

's maandags gesloten 

Historische fietstocht door Haarlem

haarlem, Noord-Holland (0.21km)  -  Ontdek het prachtige centrum van Haarlem op de fiets!

geopend op afspraak of bel +31 (0)23 23 40 004 

Pathé Haarlem

haarlem, Noord-Holland (0.21km)  -  Midden in de historische binnenstad van Haarlem vind je de Pathé bioscoop. Het gebouw is goed te herkennen door de grote glazen voorpui. Geniet in één van de acht zalen van jouw favoriete film.

elke dag geopend 

Shoppen in Haarlem

haarlem, Noord-Holland (0.27km)  -  Haarlem is de ideale stad voor een gezellige middag shoppen. Geniet van de sfeervolle binnenstad, de vele horecagelegenheden en het brede winkelaanbod!

elke dag geopend 

Corrie ten Boomhuis - The Hiding Place

haarlem, Noord-Holland (0.29km)  -  De 'schuilplaats', een kleine ruimte achter de wand waar mensen zich konden verstoppen voor de Duitsers. Ontdek het zelf in het huis van Corrie ten Boom.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Lush Haarlem

haarlem, Noord-Holland (0.29km)  -  Snuffelen, smeren, uitproberen... ga je gang in de heerlijk ruikende cosmetica-winkel Lush in Haarlem. Handgemaakte zeepjes, maskers en make-up strijden om je aandacht.

elke dag geopend 

Guided Tours - rondleiding door Haarlem

haarlem, Noord-Holland (0.31km)  -  Haarlem is mooi, groen en vol historische hoogtepunten. Deze stad op een boeiende en uitdagende manier ontdekken? Ga mee met Guided Tours in Haarlem!

geopend op afspraak of bel +31 (0)88 84 85 300 

Frans Hals Museum (Hal)

haarlem, Noord-Holland (0.39km)  -  In het Frans Hals Museum bewonder je oude en hedendaagse kunst: een prikkelende mix van oud en nieuw. Het museum heeft twee locaties, Hof en Hal. Locatie Hal vind je in De Hallen.

's maandags gesloten 

Archeologisch Museum Haarlem

haarlem, Noord-Holland (0.4km)  -  Het Archeologisch Museum Haarlem toont de historie van een eeuwenoude stad aan de hand van bodemschatten.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Grote of Sint-Bavokerk Haarlem

haarlem, Noord-Holland (0.42km)  -  De Grote of Sint-Bavokerk midden in het centrum van Haarlem is een echte blikvanger. De kerk behoort tot de top 100 van de Nederlandse UNESCO-monumenten en is het bezoeken zeker waard. Regelmatig worden er orgelconcerten gehouden.

's zondags gesloten 

De wereld van Jansje: winkel en lunchroom

haarlem, Noord-Holland (0.42km)  -  Kom binnen in De wereld van Jansje! Eerlijk, duurzaam en vooral ontzettend leuk. In de winkel koop je duurzame cadeaus en fairtrade kleding. In de lunchroom wacht taart, broodjes en verse soep.

elke dag geopend 

Museumhuis Barnaart

haarlem, Noord-Holland (0.43km)  -  Pal aan de gracht in Haarlem staat het statige Huis Barnaart. Kijk ongegeneerd rond, raak aan wat je wil en leef voor even als de familie Barnaart in het jaar 1805.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Dille & Kamille Haarlem

haarlem, Noord-Holland (0.54km)  -  In deze winkel van Dille & Kamille in Haarlem vind je spulletjes voor in huis, tuin en keuken, gemaakt van natuurlijke materialen. Robuuste eenvoud is het motto van Dille & Kamille. Geniet en laat je inspireren.

elke dag geopend 

Toneelschuur en Filmschuur

haarlem, Noord-Holland (0.56km)  -  De Toneelschuur is al meer dan veertig jaar een eigentijds huis voor de Nederlandse toneel-, dans- en filmwereld. Geniet van talrijke eigen producties of van films in een van de filmzalen.

elke dag geopend 

The Art of... Tea, Herbs & Spices

haarlem, Noord-Holland (0.67km)  -  Waan je in de theehemel. The Art of Tea, Herbs & Spices mag je niet overslaan tijdens een dagje Haarlem!

elke dag geopend 

Teylers Museum

haarlem, Noord-Holland (0.68km)  -  Bezoek het oudste geopende museum van Nederland: Teylers Museum. Hier vind je een rijke wetenschappelijke collectie, mineralen en fossielen en waan je je even in de achttiende eeuw als je Pieter Teylers Huis binnenstapt.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

37PK - Platform voor kunsten Haarlem

haarlem, Noord-Holland (0.69km)  -  In het culturele hart van Haarlem bevindt zich de thuisbasis van kunstenaarsplatform 37PK. Hier organiseren zij tentoonstellingen en allerlei andere kunstgerelateerde activiteiten.

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Hodshon Huis

haarlem, Noord-Holland (0.69km)  -  Bezoek het Hodshon Huis in Haarlem en ontdek alle grote Europese interieurstijlen uit de achttiende eeuw!

geopend op afspraak of bel +31 (0)23 532 1773 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Speeltuin Het Paradijsje