Uitstapjes vlakbij Bijbelse Tuin

Struintuin Heimanshof

hoofddorp, Noord-Holland (0.89km)  -  Kom kijken in de enorme boomhut die in de struintuin bij de Heimanshof staat. Of bezoek het insectenhotel. Hier is alle ruimte om lekker te spelen, midden in de natuur.

Claus Bowling

hoofddorp, Noord-Holland (2.31km)  -  Kom gezellig bowlen met vrienden, familie of collega's bij Claus Bowling. Of kies voor de nieuwe bowlingsensatie Hyperbowlen, een mix tussen bowlen en gamen! Het centrum is ook geschikt voor een feest of vergadering.

Panoramaterras Schiphol

schiphol, Noord-Holland (4.21km)  -  Vanaf het panoramaterras op Schiphol bekijk je op je gemak de vliegtuigen en platformen. In de omgebouwde Fokker 100 die op het terras staat, kun je zelf 'luchtervaring' opdoen.

EXPO Greater Amsterdam

vijfhuizen, Noord-Holland (4.21km)  -  In het Noord-Hollandse Vijfhuizen staat een van de meest multifunctionele platforms van West-Nederland voor zakelijke evenementen en entertainment: EXPO Greater Amsterdam. Het glazen gebouw met een dak van zonnepanelen is alleen al een...

Cruquius Museum

cruquius, Noord-Holland (4.84km)  -  Museum De Cruquius is een industrieel monument uit 1849. Het voormalig stoomgemaal maalde, samen met twee andere stoomgemalen, in drie jaar tijd de Haarlemmermeer leeg.

Rijksmuseum Schiphol

amsterdam, Noord-Holland (5.04km)  -  Op Schiphol hangt achter de douane een kleine collectie schilderijen uit het Rijksmuseum. Bewonder kosteloos van de 19de-eeuwse Nederlandse schilderkunst.

CRASH Luchtoorlog- & Verzetsmuseum '40-'45

aalsmeerderbrug, Noord-Holland (5.36km)  -  CRASH Luchtoorlog- & Verzetsmuseum '40-'45 vertelt het verhaal van de op Nederlands grondgebied neergestorte gevechtsvliegtuigen ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Bekijk restanten van de vliegtuigen en persoonlijke bezittingen van de piloten,...

Speelbos Meermond

heemstede, Noord-Holland (5.37km)  -  Buiten spelen doe je in Speelbos Meermond, waar je kunt spelen tot je groen ziet. Het speelbos zit vol uitdagingen voor kinderen en kleuters.

Speeltuin Groenendaal

heemstede, Noord-Holland (6.18km)  -  Groenendaal is een eeuwenoud wandelbos, waar kinderen heerlijk kunnen spelen in Speeltuin Groenendaal. Naast de speeltuin ligt kinderboerderij 't Molentje.

Blitz Skincare

heemstede, Noord-Holland (6.45km)  -  Onthaast en ontspan in de spa van Blitz Skincare. Faciliteiten als gewichtloos drijven in een zoutwaterbad en een massage op een verwarmde zandbank maken van deze spa iets bijzonders.

Fietsroute UNESCO Werelderfgoed

oude meer, Noord-Holland (6.78km)  -  Nederland kent heel wat mooie plekken en zelfs een aantal locaties die de titel UNESCO Werelderfgoed mogen dragen. Stap op de fiets en volg de Fietsroute UNESCO Werelderfgoed langs al deze parels van cultuur, historie en architectuur.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Bijbelse Tuin