1

Keukenhof
Keukenhof

Keukenhof wordt ook wel het mooiste lentepark van Nederland genoemd. Meer dan zeven miljoen bloembollen zijn met de hand geplant en zorgen voor geur en kleur. Ontdek de actuele trends in tuinieren. Fantastisch om te beleven en te fotograferen!

Leuk voor kinderen

Kinderen mee naar Keukenhof? Natuurlijk! Ze kunnen een speurtocht volgen, ontsnappen uit een doolhof en klimmen en klauteren op leuke klimtoestellen. En terwijl volwassenen genieten van de kleurenzee, gaan kinderen aan de slag met toffe opdrachten tijdens de speurtocht 'Uit je bol!' Ook is er een kinderboerderij waar je geitjes kunt aaien.

Waarom Keukenhof?

Waarom heet dit bloemenpark eigenlijk Keukenhof? Op de plek waar Keukenhof nu ligt, werden in de vijftiende eeuw kruiden verzameld voor de keuken van het kasteel van Jacoba van Beieren; vandaar de naam. Gedurende de openstelling van Keukenhof staan in de verschillende paviljoens tienduizenden bloembollen in bloei en worden er diverse binnenshows georganiseerd. Door de verschillende demonstraties, bijzondere bloemschikking en het opvallende gebruik van materialen gaat de bezoeker altijd weer naar huis met goede idee├źn.

Keukenhof in Lisse leent zich ook goed voor een familiedag, schoolreisje en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.keukenhof.nl

Foto: Keukenhof.
Foto: Keukenhof.
Foto: Keukenhof.
Foto: Keukenhof.
Foto: Keukenhof.
Foto: Keukenhof.
Foto: Keukenhof.
Foto: Keukenhof.

-advertentiepositie-