Beoordelingen Keukenhof

Schandalig slecht. Alles afgeknipt en uitgebloeid
1 11111

Bezoekdatum: 20 mei

Datum beoordeling: 21 mei 2017

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Ondanks dat wij er het laatste weekend waren (20/21 mei) verwacht ik ook dan waar voor mijn geld. Nu was 98% van alles wat buiten staat afgeknipt en uitgebloeid. Wat een afgang. Snap best dat er geld verdient moet worden maar dit kan je niet maken. Sluit je park dan 2 of 3 weken eerder of zorg voor voldoende bloemen die langer door bloeien. De lunch was ook niet al te best. Dus als je gaat ga dan in april.

Beoordeling gegeven door A.Visser.

Matig
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 19-05-2017

Datum beoordeling: 19 mei 2017

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Heel erg jammer dat bij ons bezoek op 19 mei 2017 al heel erg veel bloemen uitgebloeid waren. Ik vind de toegangsprijs voor het park dan wel erg hoog.

Beoordeling gegeven door M. van Westerop.

Het was in een woord geweldig we hebben enorm geno
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 19 04 2017

Datum beoordeling: 21 april 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Een groot kunst werk prachtig al die kleuren en prachtig aan gelegd schoon ik heb er geen woorden voor overweldig byzonder zoveel verschillende soorten mijn komplimenten ik heb enorm genoten ik wordt heel blij van zulke mooie bloemen en heerlijke geuren vr Gr grietje

Beoordeling gegeven door Grietje Hoekstra .

het was thuiskomen
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 19-04-2016

Datum beoordeling: 21 april 2016

Reisgezelschap: met partner

Na 25 jaar in Lisse te hebben gewoond ivm met werk, kwamen wij na 30 jaar met trein en shuttle terug op onze vertrouwde grond. De geuren en kleuren waren als vanouds: fris en wonderschoon. Veel bekende paden en veel nieuws in kassen, waterpartijen, vogels. We hebben genoten, het was met onze 83 en 90 jaar een dag met een sterretje!

Beoordeling gegeven door fam W. Winkelmolen.

verrassend mooi
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 3 april 2016

Datum beoordeling: 4 april 2016

Reisgezelschap: met vrienden

echt dagje Holland. Inclusief proeverij kaas en gerookte paling.Wat een geweldige zee van bloemen.

Beoordeling gegeven door A.Lips.

Mooie bloemen, echt Hollands gevoel
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11 april 2015

Datum beoordeling: 30 april 2015

Reisgezelschap: gezin

Het is al heerlijk om naar de Keukenhof toe te rijden en de bloemenvelden te zien. Wij hebben met een openstaande brug zelfs omgereden om voor het eerst de Keukenhof te bezoeken en het was het waard. Genoeg plekken waar je even kan zitten en naar de bloemen en kunstwerken kunt kijken. Buiten is wel fijner vertoeven dan in de verschillende hallen. Daardoor kan het soms zo druk zijn dat er binnen geen mooie foto's gemaakt kunnen worden of om een bootje te varen. Als ik ooit weer ga dan liever op een doordeweekse dag. Hoogtepunten: De Molen, Van Gogh expositie en voor onze kleine van 5 de speeltuin.

Beoordeling gegeven door S. Berghout.

Fantastisch
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 24 april 2015

Datum beoordeling: 25 april 2015

Reisgezelschap: met een groep

We waren met 2 bussen van de ReumaPatientenVereniging uit Oss naar Lisse gekomen om de bloemenpracht te bewonderen. Wat heb ik vanuit de rolstoel genoten! Van de mensen, de kleuren en natuurlijk de bloemen. Een klein minpuntje wil ik aanhalen, het portret van-van Gogh heb ik helaas niet kunnen zien, laat staan een foto maken. Er stond steeds een lange rij en voor mij, ons was het geen optie om daar tussen te gaan staan. Is er een mogelijkheid dat vanuit Keukenhof een foto wordt gestuurd, dat zou ik zeer op prijs stellen. Met vriendelijke groet, Riny Pollaert-Scharenborg 0651882478

Beoordeling gegeven door Riny Pollaert-Scharenborg.

verzorgde park
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 16-4-2015

Datum beoordeling: 17 april 2015

Reisgezelschap: met een groep

Handig om te weten bij het betalen van parkeren krijg je een plattegrond mee Aandachtpunt voor de verkeersregelaars, ook bij vertrek van park is het fijn om goed begeleid te worden .

Beoordeling gegeven door N.N..

prachtig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 14 april

Datum beoordeling: 28 april 2014

Reisgezelschap: met vrienden

Gewoon prachtig die bloemen, voor een uitstapje, en communie fotos te trekken , of fotos voor u zelf

Beoordeling gegeven door monique ducheyne.

bmnederlof
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 16-04-2014

Datum beoordeling: 18 april 2014

Reisgezelschap: met partner

keukenhof is een schitterend kleuren paneel van bloemen een aanrader om een dagje bezoek te brengen ik zou als ik tijd had wel elke week willen werkelijk schitterend

Beoordeling gegeven door bmnederlof.

fantastisch
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 16-04-2014

Datum beoordeling: 17 april 2014

Reisgezelschap: met vrienden

Alles super schoon, bijna alles in bloei.We hebben erg genoten van de kleurenpracht.

Beoordeling gegeven door w.voskamp.

prachtig schitterend
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 13/04/2014

Datum beoordeling: 13 april 2014

Reisgezelschap: met opa en oma

prachtig kleuren palet en verschillende soorten die heel mooi bij elkaar passen .een tuin die iedereen wel zou willen. dikke proficiat voor de mensen die dat elk jaar verwezelijken

Beoordeling gegeven door crabbe nicole.

Schitterend
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 22-04-2013

Datum beoordeling: 22 april 2013

Reisgezelschap: met partner

Ik vond het een magnifiek gezicht al die bloemenpracht.

Beoordeling gegeven door carla laret.

lente gevoel
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 20/04/2013

Datum beoordeling: 22 april 2013

Reisgezelschap: gezin

De meeste bloemen en tulpen waren nog groen en dus nog in bloei! Voor de rest was het erg druk, maar de zon scheen volop en heb erg genoten van het lente gevoel en het was ontspannend..

Beoordeling gegeven door H. El Rougui.

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: april 2011

Datum beoordeling: 27 mei 2011

Reisgezelschap: met vrienden

Prachtige kleuren , leuke boottocht als extra bovendien schitterend weer

Beoordeling gegeven door L Venema-Jongsma.

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: april 2011

Datum beoordeling: 27 mei 2011

Reisgezelschap: met vrienden

prachtig kleuren spel, boottocht maakt het nog leuker

Beoordeling gegeven door F Venema-Jongsma.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 4 mei 2011

Datum beoordeling: 5 mei 2011

Reisgezelschap: met partner

werkelijk heel mooi park - al die bloemen in de verschillende kleuren als compositie bij elkaar geplant en überhaupt héél het park met de grote bomen en de groene grasvlaktes: een geslaagde dag!

Beoordeling gegeven door M. Hartmann.

geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 30-04'-2011

Datum beoordeling: 30 april 2011

Reisgezelschap: met partner

fantastische compositie tussen tulpen enachtergrond(bomen en waterpartyen)

Beoordeling gegeven door jan boss.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 10 april 2010

Datum beoordeling: 17 juni 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 10 APRIL

Datum beoordeling: 12 juni 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door W.MOOIJ.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 06-05-2010

Datum beoordeling: 7 mei 2010

Ik vond het heel jammer dat je bij het toegangskaartje niet een eenvoudig plattegrondje kreeg op placemat formaat zoals we in het buitenland bij vele atracties wel kregen. Ook een looproute in het park met nummering zou handig zijn om te voorkomen dat te steeds een zelfde rondje loopt. Jammer was ook dat het rondvaartbootje al zover volgeboekt was dat we er geen gebruik van konden maken. We zijn geljk bij aankomst richting molen gegaan om te boeken maar omdat we weer helemaal terug moesten naar Groningen kon dit niet binnen de tijd dat we in het park waren.

Beoordeling gegeven door Takoma.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 17-04-2010

Datum beoordeling: 23 april 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 09-04-2010

Datum beoordeling: 17 april 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2008

Datum beoordeling: 29 juni 2009

Mooi bloemenpark. Heel netjes. Heerlijk om te zijn. We hebben ons daar een hele dag vermaakt.

Beoordeling gegeven door Ineke Krolis.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14052009

Datum beoordeling: 15 mei 2009

Heel mooi aangelegd en verzorgd!

Beoordeling gegeven door Nora Beeloo..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 3 mei 2009

Datum beoordeling: 4 mei 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door joke maltha.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20 04 2009

Datum beoordeling: 24 april 2009

geweldig park ik heb nog nooit zo veel bloemen en bloemstukjes gezie en zo veel soorten orgideen super mooi.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2e Paasdag

Datum beoordeling: 18 april 2009

Heerlijk weer prachtig park aardig prsoneel en zeer schoon!! Mooie parade van Hoeden

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15 -4-2009

Datum beoordeling: 18 april 2009

zoals altijd erg mooi en goed verzorgd. medewerkers erg vriendelijk. Verkoop van ongekoelde frisdranken is een groot minpunt. Bij de grote fonteinen verkoopt men de drank ongekoeld uit de tray.

Beoordeling gegeven door M.Verhoeven.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 31-3-2009

Datum beoordeling: 3 april 2009

Heel mooi aangelegd, wij gaan ieder jaar weer naar de Keukenhof, gewoon schitterend om al die bloemen en bollen te zien.Je wordt er vanzelf vrolijk van.!!

Beoordeling gegeven door Nora Beeloo..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: april 2008

Datum beoordeling: 3 december 2008

Prachtig aan gelegd en goed onderhouden park wat ook goed begaanbaar in voor rolstoelers. In het restauraunt adviseerden de man aan de balie om want anders bij de koffie te nemen omdat de gevulde koek wel heel erg prijzig was (en dat was ook zo ) vond dat een erg aardig gebaar

Beoordeling gegeven door jans van duyn.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 19 juli 2008

Ee dagje uit naar de Keukehof is een beleving, veel te zien, mooie dingen te zien en in de natuur

Beoordeling gegeven door Henk Koster.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: voorjaar 2007

Datum beoordeling: 13 juli 2008

Wie van bloemen houdt, heeft hier de dag van zijn/haar leven! Het park zag er fantastisch uit, schoon en wat een veelheid aan bloemen en soorten bloemen! Moe van het lopen hebben we heerlijk wat gegeten in het restaurant en verfrist konden we weer verder. Prachtig om te zien! Voor buitenlanders een absolute must! Holland op zijn best!

Beoordeling gegeven door a. Kleinmeulman.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: koninginnedag 2007

Datum beoordeling: 29 juni 2008

Heel kleurrijk park. Gezellig picknikken tussen de tulpenbollen. We hebben ook schitterende foto's gemaakt! Wil er zeker nog een keertje heen.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14 mei

Datum beoordeling: 29 juni 2008

Zeer mooi opgezet, mooie molen, eten en drinken alleen belachelijk duur, verder alles prima geregeld. Ik denk alleen dat het niet de moeite waard is om elke jaar te gaan, omdat je dan snel uitgekeken ben vanwege weinig variatie.

Beoordeling gegeven door monique schrandt.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 4 mei 2008

Datum beoordeling: 29 juni 2008

We waren voor het eerst in de Keukenhof. We hebben genoten van alle mooie bloemen, planten, kleurschakeringen. Het zag er allemaal even verzorgd uit. Duidelijk leesbare bordjes, de benamingen van de bloemen. Leuke andere activiteiten, zoals klompen maken. Mooie orchideën! Winkels met uitgebreid assortiment, restaurants (wel duur.

Beoordeling gegeven door Karina.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 23 april 2008

Datum beoordeling: 3 juni 2008

Heel erg genoten van de bloemenpracht. Geweldig weer gehad. Heel zonnig. Met mijn dochter geweest die haar nieuwe fototoestel heeft uitgeprobeerd. Super mooie foto's. Een kleurige herinnering.

Beoordeling gegeven door Liesbeth de Boer.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 30-04-2008

Datum beoordeling: 20 mei 2008

Zeer mooi aangelegd park. Alleen jammer dat horeca gelegenheden al om 15.30 uur sluiten. Minpunt dat je als Nederlander word aangesproken in gebrekkig Engels.

Beoordeling gegeven door Lcc van Alem.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12-05-2008

Datum beoordeling: 13 mei 2008

We zijn bij keukenhof geweest. Leuke ervaring voor jong en oud. Niet alleen bloemen, maar ook shows en lekkere ligweides. Park zag er erg verzorgd uit en het personeel is zeer vriendelijk.

Beoordeling gegeven door M van Beelen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26 april 2008

Datum beoordeling: 3 mei 2008

Geweldig. Wij (4 personen) 55+-ers vonden toch dat we zeker 1 x in ons leven deze bekende "attractie" moesten bezoeken. Daarbij ook nog het geluk hebbende dat de zon de hele dag scheen en genoten van het geweldige bloemencorso. Genoten, genoten!! En wat ons ook op viel: hoe schoon dit park was! Geen papiertjes e.d. op de paden maar alles netjes in de daarvoor bedoelde vuilnisemmers.

Beoordeling gegeven door Thea Saris.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: half april 2008

Datum beoordeling: 3 mei 2008

Wat een kleurenpracht. We waren op het juiste moment in de keukenhof. Alles stond in volle bloei. Tegenvaller was de chinese draak. Om die goed te kunnen bekijken was het daarvoorbedoelde podium te laag. Ik was met mijn moeder, die in een rolstoel zat, en voor rolstoelgebruikers was geen mogelijkheid gemaakt om de draak te kunnen bekijken. Verder alle lof voor de Keukenhof!!

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1 mei 2008

Datum beoordeling: 3 mei 2008

prachtig onderhouden park, zeer gastvrij, ondanks hevige onweersbui ons vermaakt in de paviljoenen waar bijzondere tentoonstellingen te zien waren.

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 22-04-2008

Datum beoordeling: 23 april 2008

dagje keukenhof, mooi weer ,mooie bloemen,heerlijk toerist in eigen land, alleen die parkeertarieven, die zijn wel erg hoog, en vanuit gilze is het openbaar vervoer echt geen optie, wij kunnen na 9 uur niet meer met de bus in ons dorp komen.... enne wat vriendelijkheid betreft mag t ook wel wat beter, ik hou van een vriendelijk gezicht als ik uit ga.. de kunst was prchtig..

Beoordeling gegeven door elly van dongen.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 19-04-08

Datum beoordeling: 19 april 2008

Heerlijk dagje gehad in de Keukenhof.Van al die mooie bloemen en al die kleuren wordt iedereen blij. Gestresste mensen (gezinnen) kom je hier niet tegen. Er is veel aandacht dat alles er tiptop uitziet, prachtige bloemdecoraties, interessante kunstvoorwerpen, chinese inbreng.Zo krijgt iedere bezoeker ook dezelfde waar voor zijn geld. Dit is een echt visitekaartje voor nederland.

Beoordeling gegeven door Joyce Keijzer.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 12-04-2008

Datum beoordeling: 18 april 2008

we gingen afgelopen zaterdag met de rotterdampas naar Lisse,naar de keukenhof moesten we om 10 klaar staan bij zuidplein.Toen reden we naar schiedam toe om nog eens 6 mensen op te halen.Kwamen er achteraf nog eens 3 bij waar we op hebben staan wachten,eindelijk konden we dus gaan rijden.Daarna stonden we bij Lisse in de file dus de bus kwam 13,15 aan en we moestn al weer klaar staan bij de bus om 15,15.Dus al met al 2 uurtjes de tijd gekregen om rond te kijken,maar wat we in een kringje (lopend we durfde niet zo ver) hadden gezien was echt super mooi.en het weer werd ook beter dus wat dat betreft was het leuk.Nou weet ik wel dat we voor 10,euro met de intree niet te veel konden verwachten,maar dit was toch wel heel erg!!Maar Lisse de Keukenhof was echt schitterend!!

Beoordeling gegeven door roos meijers.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 16-04-2008

Datum beoordeling: 17 april 2008

Het was een geweldigen dag, een schitterend lentegevoel,echt een aanrader in deze sombere en koude aprilmaand. Wij hebben er van genoten.

Beoordeling gegeven door Corrie Hermans v.Diessen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: april 2007

Datum beoordeling: 17 april 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door K Klein.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 11 april 2007

Datum beoordeling: 14 april 2008

Bezoek aan het park zelf is goed georganiseerd. Goede parkeergelegenheid, voldoende kass's, mooi ingericht park, voldoende ruimte om te lopen. Grote onvoldoende zijn de prijzen van horeca, toilet en versnaperingen. Een ijsje in het park voor E. 2,50 vind ik schandalig!

Beoordeling gegeven door M. van der Meer.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 29--03-08

Datum beoordeling: 6 april 2008

de keukenhof was net open toen we er waren 29 maart ,dit hadden we beter nog even uit kunnen stellen er was niet echt veel in bloei,toch blijft het wel een mooi park om in te wandelen,maar 13 euro vond ik het niet waard !

Beoordeling gegeven door w.ruedisueli.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2e Paasdag

Datum beoordeling: 28 maart 2008

Ondanks de sneeuw lag het park er goed verzorgd uit, werd ik vriendelijk te woord gestaan terwijl de medewerkers in de kou stonden en was de hoedenparade prachtig

Beoordeling gegeven door Anneke Vink.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15-01-08

Datum beoordeling: 16 maart 2008

wij genieten ongeveer 4 keer per jaar van een weekendje weg in hotel de nachtegaal in lisse,dit is een zeer klant vriendelijk hotel en ligt naast de keukenhof,dat een bezoek meer dan waard is en bovendien vlak bij de langevelderslag dus lekker wandellen aan het srand !

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2007

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Prachtig park, echt genieten van het voorjaar en de bloemenpracht.

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2007 2006 2005

Datum beoordeling: 22 februari 2008

Keukenhof? Het is gewoon een must en een feest voor je ogen! Dat moet je gewoon zien. Ik zou er élke Belg - dat ben ik ook - en Nederlander naar toe slepen! Een wandeling door het park kan je combineren met een fietstocht in de omgeving om de kleurrijke tulpenvelden te bewonderen. Echt. Het is een must!

Beoordeling gegeven door Ann Driessen.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: april 2007

Datum beoordeling: 7 februari 2008

In april waren de meeste bloemen al verdort door de vele regen en er was weinig nieuws gepland waardoor het effect van de keukhof verloren ging.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 22 januari 2008

holland op haar best ! daar mogen we trots op zijn

Beoordeling gegeven door wil.

Datum beoordeling: 29 juli 2007

jammer dat de keukenhof al af is maar ik heb nog wel een tip: Van 3 tot en met 5 augustus 2007 vindt er een castel festival plaats. Met markt, middeleeuwse spelen, celtischemuziek en nog veel meer. Kaarten aan de ingang te verkrijgen. Voor volwassenen €13,50pp

Beoordeling gegeven door Lies .

Datum beoordeling: 18 mei 2007

Het zou leuk zijn, om een deel van het park in te richten met bloemfiguren/voorwerpen. Bijvoorbeeld de Ned.vlag, of een molen.

Beoordeling gegeven door sheila isenia-welsh.