1

Arrangementen (73)

Spa Nova arrangement

Een paar uur er tussen uit met je geliefde, je moeder, zus, je beste vriend(in) of zelfs alleen! Alles om tot rust te komen, tot je zelf te komen… Te aarden en te gronden. Het kan natuurlijk allemaal bij Spa Nova

geopend, vrijdag 16 december 2022 t/m maandag 16 december 2024 

Zilveren Viking Runen ring smeden

alkmaar, Noord-Holland, Dagkampeerterrein  -  Workshop massief zilveren Viking runen ring smeden. Leer edelsmeden en geschiedenis.

geopend, zaterdag 8 april 2023 t/m maandag 8 april 2024 

Kaasproeverij

arcen, Limburg  -  Een kaassnoeperij met de lekkerste kazen zowel bio als gras en zowel hard als zacht de beste manier om de streek te proeven!

geopend, dinsdag 11 april 2023 t/m zondag 10 december 2023 

Wijnproeverij

arcen, Limburg  -  Een wijnproeverij indien gewenst met de lekkerste kazen zowel bio als gras en zowel hard als zacht de beste manier om de streek te proeven!

geopend, dinsdag 11 april 2023 t/m zondag 10 december 2023 

Koken op een fort

ijsselstein, Utrecht, Vesting IJsselstein  -  Op forten werd gekookt in gietijzeren ketels, O Cuisine kan dmv Dutch Ovens laten beleven hoe dat is gebeurd. Door een mobiel systeem kan dit op elke gewenste plek, enige voorwaarde is dat het buiten moet. Deze beleving is voor diverse momenten...

geopend, donderdag 2 januari 2020 t/m vrijdag 30 december 2033 

Puzzelspeurtocht door het vestingstadje Groenlo

groenlo, Gelderland, VVV-inspiratiepunt in het Oude Stadhuis  -  Zoek speciale plekken. Los intussen steeds een rebus, husselwoord of ander puzzelvraagstuk op. Je krijgt een beloning voor de oplossing.

geopend, zondag 9 juli 2023 t/m zondag 31 maart 2024 

Dag arrangement 1 - Kabelbaan Valkenburg

valkenburg, Limburg  -  Wil jij een onvergetelijke dag in Valkenburg met vrienden of het gezin? Kom dan lasergamen, rodelen of de Bounce Adventure ontdekken in de mergelgroeve! Een beleving als nooit te voren.

geopend, zaterdag 1 januari 2022 t/m vrijdag 1 december 2023 

Kunstig Verlicht ontwerp je eigen Designlamp

delft, Zuid-Holland  -  Creatieve workshops Ontwerp je eigen Designlamp en blij naar huis met je eigen Designlamp in je lievelingskleuren die helemaal past in jouw Interieur

geopend, zondag 1 januari 2023 t/m dinsdag 31 december 2024 

Oorlogsmuseum Overloon

Oorlogsmuseum Overloon

korting + gratis consumptie Sta in Oorlogsmuseum Overloon stil bij de Tweede Wereldoorlog, het verzet, D-Day en de bevrijding. Het museum is al in 1946 letterlijk op het slagveld gebouwd. Ontdek alles over het ontstaan, het verloop en de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog.