1

Arrangementen  Noord-Holland

Arrangement UITgelicht

Arrangementen  in Noord-Holland en in de buurt van Noord-Holland

Zilveren Viking Runen ring smeden

alkmaar, Noord-Holland, Dagkampeerterrein  -  Workshop massief zilveren Viking runen ring smeden. Leer edelsmeden en geschiedenis.

geopend, zaterdag 8 april 2023 t/m maandag 8 april 2024 

Ontdek Texel op een E-Fatbike: het ultieme avontuu

oudeschild, Noord-Holland  -  Ontdek het eiland Texel op een milieuvriendelijke manier met de E-fatbike verhuur van Texel Cruiser. Reserveer op tijd om teleurstelling te voorkomen! ?‍♂️?

geopend, donderdag 20 april 2023 t/m zondag 31 december 2023 

Koken op een fort

oudeschild, Noord-Holland, Fort de Schans  -  Op forten werd gekookt in gietijzeren ketels, O Cuisine kan dmv Dutch Ovens laten beleven hoe dat is gebeurd. Door een mobiel systeem kan dit op elke gewenste plek, enige voorwaarde is dat het buiten moet. Deze beleving is voor diverse momenten...

geopend, donderdag 2 januari 2020 t/m vrijdag 30 december 2033 

Routeplan micro travel Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland  -  Geen zin in een doorsnee stedentrip Amsterdam? JIJ wilt meer: een stedentrip die tot de verbeelding spreekt! Ga dan micro travelen.

geopend, vrijdag 5 mei 2023 t/m dinsdag 31 december 2024 

Beleef het verleden in het Zuiderzeemuseum

enkhuizen, Noord-Holland  -  In het Zuiderzeemuseum zie, hoor, voel en ruik je het dagelijkse leven van vroeger in het gebied rond de Zuiderzee. Bekijk een schat aan foto's in het binnenmuseum of vaar met de museumveerboot naar het buitenmuseum en bezoek authentieke huizen.

De Bazaar Beverwijk: een dagje op wereldreis!

beverwijk, Noord-Holland  -  Verse appelthee, gadgets, betaalbare kleding voor jezelf of de kinderen, dadels en kruiden: je kunt het zo gek niet te bedenken of het is te vinden op De Bazaar Beverwijk. Stap in deze gezellige smeltkroes van culturen!

City GamesCity Games

City Games

Nu met 10% korting Ben jij net zo goed in het oplossen van een moord als Sherlock Holmes? Ontdek het met de spannende Sherlock Holmes City Game! Een game vol puzzels, hersenkrakers en Britse humor die je door heel Nederland kunt spelen. Kies een stad en ga op avontuur.