Zes leuke bedrijfsuitjes

Weg achter die computer! Deze bedrijfsuitjes zijn goed voor de teamgeest

Alle tips voor bedrijfsuitjes Redactioneel door
Foto 1. Pak de kwast op bij een creatieve workshop. Foto: Royal Talens Experience.

27 oktober 2017 bijgewerkt: 3 januari 2022 Zakelijk Landelijk Zit de klad er een beetje in bij je collega's? Leer ze op een heel andere manier kennen tijdens een origineel bedrijfsuitje met het hele team! Deze teamuitjes zorgen voor een frisse wind door het bedrijf en zullen nog lang het onderwerp van gesprek zijn bij de koffieautomaat. Ga bijvoorbeeld aan de slag met verf bij een creatieve workshop of stort je met het hele team op een berg oud ijzer in de Schrootstrijd.

Shake een lekkere cocktail

Op kantoor is alcohol meestal een no-go, maar bij de workshops van CoCo The Cocktail Company mag je helemaal losgaan. Shaken, stirren, blenden, strainen; leer samen met je collega's wat al deze klinkende termen inhouden. Als het zware werk erop zit, komt het leukste gedeelte van de workshop: het proeven. Ook leuk om te doen: met elkaar de strijd aangaan in een kennisquiz. Houden jij en je collega's het liever bij één soort sterke drank? Een smakelijke proeverij met bijvoorbeeld whisky, rum, wodka of tequila is ook hartstikke leuk. Om de automaatkoffie een beetje af te wisselen, is een verrassende koffieproeverij ook aan te raden!

Ga de strijd aan met elkaar en met oud ijzer

Bestaat jouw team uit sterke, stoere mannen en/of vrouwen? Trek dan een overall aan, zet een laskap aan en zet je schrap voor de Schrootstrijd. Zodra je de technische opdracht weet, ren je naar de berg oud ijzer en grijp je alle onderdelen die je nodig denkt te hebben. Deze fabriceer je, onder toeziend oog van professionals, tot een mooi kunstwerk of ingenieus voertuig. Als klap op de vuurpijl test je jullie zelfgemaakte schrootmobielen in een spannende race. Welk team gaat als eerste over de finish in de zelfgemaakte zeepkist?

Goedkoop en leuk: de WhatsApp Moordtocht

Zin in een leuk teamuitje maar werkt het budget niet echt mee? Daar weten ze bij Stad Unique wel raad mee. Voor maar een paar euro per persoon speel je al de WhatsApp Moordtocht. Er is een moord gepleegd en jullie helpen de politie. Met behulp van foto's en een kaart van de stad gaan jullie op zoek naar aanwijzingen. Lossen jullie de moord binnen de tijd op? Naast het Whatsapp Moordtocht zijn er nog een heleboel leuke groepsuitjes, zoals ontsnappen van de Escape Box en spannende speurtochten.

Aan de slag met de kwast

Creatieve teams komen volledig aan hun trekken bij de creatieve workshops van Royal Talens Experience Centre in Apeldoorn. In het gebouw naast de verffabriek mag jij helemaal losgaan met de kwast. Leer modeltekenen, doe een workshop Spraypaint of ga aan de slag als graffiti-artiest. Leuk om de muren van het kantoor op te fleuren met jullie zelfgemaakte kunstwerken!

Een adrenalineboost bij SkyShark

Kan je team wel een oppepper gebruiken? Klim in de de cockpit van de SkyShark en zoef in een mechanische haai door het water en de lucht. Met wel zestig kilometer per uur vlieg je als speedboot over het water met open dak. Daarna sluit de glazen koepel van de cockpit en duik je de diepte in. Deze haai kan echter ook flinke springen in de lucht maken, tot wel zes meter! Individueel neem je plaats in de haai, terwijl de rest zich op de wal vermaakt met andere leuke activiteiten.

Aan de fröbel bij de workshops van By Ilja

Heb je een kantoor vol creatieve dames? Dan zijn de workshops van By Ilja echt een aanrader. Hierbij maak je mooie armbanden of tassen in de hippe Ibiza stijl; met vrolijke hippiekleurtjes, belletjes, linten, verf en leer. Er is een grote keuze uit hoogwaardige materialen, mooie kleurtjes en verschillende designs om jouw armband of strandtas uniek te maken. Ook kun je een tekstarmband maken waar je letters of figuurtjes in stanst met slagletters en een hamer. Een hoop gezelligheid plus een hartelijke gastvrouw plus een uniek, zelfgemaakt aandenken, wat wil een vrouw nog meer? Helemaal handig is dat Ilja overal naartoe kan komen voor de workshop, dus ook gewoon op kantoor of in een gezellig restaurant.

Foto 2. Samen lassen tijdens de Schrootstrijd. Foto: Schrootstrijd.
Foto 3. Trotseer de zwaartekracht in de SkyShark. Foto: SkyShark.
Foto 4. Creatief fröbelen bij de workshops van By Ilja. Foto: By Ilja.

Laatst gewijzigd: 2022-01-03 12:18:19 · Gepubliceerd: 27 oktober 2017 - 2847