Royal Talens creatieve workshops


-advertentiepositie-



Schuilt er een kunstenaar in jou? - Creatieve workshops

Schuilt er een kunstenaar in jou? Ontdek je creatieve talenten bij het Royal Talens Experience Centre in Apeldoorn. Doe mee aan workshops op een inspirerende locatie. Het Experience Centre zit naast een fabriek uit 1899, waar verf voor kunstschilders en hobbyisten wordt geproduceerd. Boek een rondleiding en ontdek hoe fine art verf op ambachtelijke wijze wordt gemaakt.

Royal Talens logo

De oude fabriek van Koninklijke Talens aan de Sophialaan in Apeldoorn ligt op nog geen vier minuten lopen vanaf Centraal Station Apeldoorn. Hier vind je ook het Royal Talens Experience Centre, waar je meer ontdekt over grote verfmerken als Rembrandt en Van Gogh en waar je creatieve workshops kunt volgen. Onder begeleiding leer je schilderen of tekenen met professionele producten. Leuk voor een kinderworkshop, afdelingsuitje, familiedag of bijvoorbeeld een workshop voor senioren. Kunst is voor iedereen!

Ontdek je schildertalent

Er zijn workshops voor beginners en voor gevorderden. Maak bijvoorbeeld een eigen poster met handlettering, leer modeltekenen of volg een workshop Spraypaint en ga aan de slag als graffiti-artiest. Kom je met een groep? Geef je wensen aan en Royal Talens Experience Centre stelt een speciaal programma voor jullie samen. Je kunt ook in je eentje meedoen aan een workshop.

Hoe wordt verf gemaakt?

Tijdens een rondleiding door de verffabriek ontdek je wat er allemaal moet gebeuren om kunstschildersverf te maken. Van het afwegen, mengen en malen van pigmenten en bindmiddelen tot het afvullen van de geproduceerde verf in tubes en flacons. Er komt ontzettend veel bij kijken!

Royal Talens creatieve workshops in Apeldoorn leent zich ook goed voor een vriendinnendag en workshop. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.royaltalens-experience.nl

Maak je eigen kunstwerk. Foto: Royal Talens
Maak je eigen kunstwerk. Foto: Royal Talens
Ontdek je creatieve talent. Foto: Royal Talens
Ontdek je creatieve talent. Foto: Royal Talens
De workshopruimte. Foto: Royal Talens
De workshopruimte. Foto: Royal Talens
Creatief bezig. Foto: Royal Talens
Creatief bezig. Foto: Royal Talens
Samen schilderen. Foto: Royal Talens
Samen schilderen. Foto: Royal Talens