Apeldoorn

Uitstapjes Apeldoorn (26)

Intratuin Apeldoorn

APELDOORN, GELDERLAND - Voor een groen dagje weg ga je naar Intratuin Apeldoorn. Shop hier al je spullen voor huis en tuin en geniet van een kopje koffie of een luxe high tea in het restaurant!

elke dag geopend

GlowGolf Apeldoorn

APELDOORN, GELDERLAND - Kom golfen in het donker! Gelukkig is het niet helemaal donker bij Glowgolf in Apeldoorn, maar licht de 18-holes golfbaan overal op door blacklights. Een leuke belevenis voor kinderen en volwassenen.

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag

Kids Playground Apeldoorn

APELDOORN, GELDERLAND - Kids Playground in Apeldoorn is een speelparadijs voor kinderen tot twaalf jaar met trampolines, glijbanen, tunnels, springkussens en touwladders.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag

Stadspark Berg & Bos

APELDOORN, GELDERLAND - Stadspark Berg & Bos in Apeldoorn biedt een leuke combinatie van recreatie en natuur. Kom wandelen of spelen en geniet hier van het buiten-zijn!

elke dag geopend

Zwembad De Sprenkelaar

APELDOORN, GELDERLAND - Zwembad De Sprenkelaar heeft veel verschillende soorten baden. Zo is er een diep bassin en een jetstreambad. Geniet tussendoor ook van de hotwhirlpools en stoombaden.

elke dag geopend

Klimbos Veluwe

APELDOORN, GELDERLAND - Klimbos Veluwe is een spannend en actief uitje in de buitenlucht. Bezoekers kunnen verschillende routes afleggen, variërend in moeilijkheidsgraad.

geopend, open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

't Pannekoekhuis Ugchelen

UGCHELEN, GELDERLAND - Geniet van de prachtige Veluwse natuur en kom daarna heerlijke pannenkoeken eten bij 't Pannekoekhuis Ugchelen. De keuze uit meer dan 180 ambachtelijke pannenkoeken is verbluffend!

's maandags gesloten

Van de redactie