apeldoorn kinderen

Apeldoorn Kinderen (26)

Monkey Town Apeldoorn

APELDOORN, GELDERLAND - Roetsj van de glijbaan en land op de heerlijke zachte kussens. In Monkey Town Apeldoorn kunnen kids zich bijna niet bezeren door alle zachte kussens die langs de speelattributen staan. Springen, stuiteren, klimmen en klauteren, het kan er allemaal...

elke dag geopend

volwassenen gratis

kinderen vanaf € 7,50

peuters vanaf € 4,50

Klimbos Veluwe

APELDOORN, GELDERLAND - Het Veluwse Klimbos is een spannend en actief uitje in de buitenlucht. Bezoekers kunnen verschillende routes afleggen. Er is ook een escape room gevestigd.

geopend, open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

volwassenen vanaf € 19,95

kinderen vanaf € 13,95

Intratuin Apeldoorn

APELDOORN, GELDERLAND - Voor een groen dagje weg ga je naar Intratuin Apeldoorn. Shop hier al je spullen voor huis en tuin en geniet van een kopje koffie of een luxe high tea in het restaurant!

elke dag geopend

entree gratis

Zwembad De Sprenkelaar

APELDOORN, GELDERLAND - Zwembad De Sprenkelaar heeft veel verschillende soorten baden. Zo is er een diep bassin en een jetstreambad. Geniet tussendoor ook van de hotwhirlpools en stoombaden.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 5,30

kinderen vanaf € 4,80

peuters gratis

GlowGolf Apeldoorn

APELDOORN, GELDERLAND - Kom golfen in het donker! Gelukkig is het niet helemaal donker bij Glowgolf in Apeldoorn, maar licht de 18-holes golfbaan overal op door blacklights. Een leuke belevenis voor kinderen en volwassenen.

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag

volwassenen vanaf € 7,75

kinderen vanaf € 6,50

Van de redactie