apeldoorn kinderen

Apeldoorn Kinderen (26)

Speel tussen de dieren in kinderparadijs Binky

APELDOORN, GELDERLAND - Bij speelboerderij Binky leven kinderen zich gerust de hele dag uit. Roetsjen van de kabelbaan, samen een potje midgetgolfen en dieren aaien en voeren. Ga ook op bezoek bij mascotte Binky, het vrolijkste varken van de kinderboerderij!

elke dag geopend

entree vanaf € 6,90

peuters gratis

GlowGolf Apeldoorn

APELDOORN, GELDERLAND - Kom golfen in het donker! Gelukkig is het niet helemaal donker bij Glowgolf in Apeldoorn, maar licht de 18-holes golfbaan overal op door blacklights. Een leuke belevenis voor kinderen en volwassenen.

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag

volwassenen vanaf € 7,75

kinderen vanaf € 6,50

't Pannekoekhuis Ugchelen

UGCHELEN, GELDERLAND - Geniet van de prachtige Veluwse natuur en kom daarna heerlijke pannenkoeken eten bij 't Pannekoekhuis Ugchelen. De keuze uit meer dan 180 ambachtelijke pannenkoeken is verbluffend!

's maandags gesloten

entree vanaf € 5,95

Stadspark Berg & Bos

APELDOORN, GELDERLAND - Stadspark Berg & Bos in Apeldoorn biedt een leuke combinatie van recreatie en natuur. Kom wandelen of spelen en geniet hier van het buiten-zijn!

elke dag geopend

gratis toegang

Klimbos Veluwe

APELDOORN, GELDERLAND - Klimbos Veluwe is een spannend en actief uitje in de buitenlucht. Bezoekers kunnen verschillende routes afleggen, variërend in moeilijkheidsgraad.

geopend, open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

volwassenen vanaf € 21,95

kinderen vanaf € 13,95

Monkey Town Apeldoorn

APELDOORN, GELDERLAND - Roetsj van de glijbaan en land op de heerlijke zachte kussens. In Monkey Town Apeldoorn kunnen kids zich bijna niet bezeren door alle zachte kussens die langs de speelattributen staan. Springen, stuiteren, klimmen en klauteren, het kan er allemaal...

elke dag geopend

volwassenen gratis

kinderen vanaf € 7,50

peuters vanaf € 4,50

Van de redactie