Beleef de WhatsApp Moordtocht (en meer goedkope groepsuitjes)

Escape! van Stad Unique is een uniek spel waarbij je van elke omgeving een escaperoom maakt! Je wordt geketend aan de Escapebox, maar lukt het jou om binnen een uur de box open te krijgen, alle raadsels op te lossen en jezelf binnen de tijd los te maken?

De spannende en voordelige groepsuitjes van Stad Unique zijn ideaal voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of vriendinnendag! Met de arrangementen van Stad Unique verken je bijna veertig steden in Nederland en Duitsland op unieke wijze:

Ontsnap uit je eigen escaperoom

De klok tikt maar door en ondertussen hangt de Escapebox nog steeds aan handboeien om je pols... Vind een manier om hem te openen, los de raadsels in de Escapebox op en bevrijd jezelf binnen het uur! Het spel Escape! speel je waar je maar wilt. Op die manier beleef je een escaperoom gewoon buiten, in de stad! Heb je langer de tijd? Combineer dan de Escapebox met de GPS Escapetour, waarbij je punten scoort door puzzels op te lossen aan de hand van coördinaten. Je doel? De cryptex openen - net als in De Da Vinci Code. Speel samen als team, of strijd in twee teams tegen elkaar.

Beleef de WhatsApp Moordtocht

Steek de koppen bij elkaar en speel de spannende WhatsApp Moordtocht. Er is een moord gepleegd in de stad. Ontdek wie het slachtoffer en wie de moordenaar is! Per mail ontvangen jullie een briefing, fotolijst en antwoordformulier. Op de mooiste plekken van de stad verzamel je steeds meer aanwijzingen. Lukt het om de moord op tijd op te lossen?

Beleef de WhatsApp Moordtocht (en meer goedkope groepsuitjes) in Bunnik leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Los een moord op. Foto: Stad Unique.

Vorm samen een team. Foto: Stad Unique.

Los een moord op. Foto: Stad Unique.

Los een moord op. Foto: Stad Unique.

Los een moord op. Foto: Stad Unique.

Sabotage in het spel. Foto: Stad Unique.

Los een moord op. Foto: Stad Unique.

Ontcijfer de code. Foto: Stad Unique.

Los een moord op. Foto: Stad Unique.

Perfect voor teambuilding. Foto: Stad Unique.

Los een moord op. Foto: Stad Unique.

Ultimatum in de stad. Foto: Stad Unique.