UITagenda natuurmonumenten

Uitagenda (169)

Op de grens van wad en kwelder op Schiermonnikoog

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, Schiermonnikoog, oude bezoekerscentrum  -  Tijdens deze wadexcursie op het Rif maak je kennis met het leven in en op de wadbodem, en ook met enkele typische kwelderplanten.

geopend op woensdag 28 juli 2021, 07:30 uur 

Tai chi op De Slotplaats

tijdelijke activiteit bakkeveen, Friesland, Landgoed De Slotplaats, restaurant De Slotplaats  -  Maak kennis met tai chi in de achtertuin van restaurant De Slotplaats in Bakkeveen. Op deze prachtige locatie staat na afloop een kopje thee of koffie voor je klaar met een speciale lekkernij.

geopend op woensdag 28 juli 2021, 09:00 uur 

Hoog water opruimactie | Geuldal - Genhoes

tijdelijke activiteit schin op geul, Limburg, Schin op Geul, parkeerplaats ASP Adventures  -  Help Limburg weer opruimen na de watersnood. Je helpt opruimen in het Geuldal bij Valkenburg aan de Geul.

geopend op woensdag 28 juli 2021, 10:00 uur 

BZZZ speurtocht De Slotplaats

tijdelijke activiteit bakkeveen, Friesland, Landgoed De Slotplaats, koetshuis Landgoed De Slotplaats  -  In het bos leven overal insecten en kleine kriebelbeestjes. In de lucht, op de grond en zelfs in het water als er na een flinke regenbui plassen blijven staan. Ga je mee op zoek? Met de BZZZ speurtocht kun je met het hele gezin op pad.

geopend op woensdag 28 juli 2021, 10:00 uur 

OERRR Natuurontdektocht

tijdelijke activiteit ruinen, Drenthe, Bezoekerscentrum Dwingelderveld  -  Struin mee met de boswachter door de bossen van het Dwingelderveld. Deze wandeling is leuk voor ouders met kinderen van 4 t/m 8 jaar

geopend op woensdag 28 juli 2021, 10:00 uur 

Yoga in het bos op Schiermonnikoog

tijdelijke activiteit Schiermonnikoog, camping Seedune  -  Een yogales volgen in het bos is heerlijk. De natuur versterkt de werking van yoga.

geopend op woensdag 28 juli 2021, 10:00 uur 

Strandpalenwandeling

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, Informatiecentrum het Baken  -  Langs de kust van Schiermonnikoog staan al 150 jaar strandpalen. Die palen zijn destijds aan de rand van het eiland geplaatst als een soort alarmsysteem.

geopend op woensdag 28 juli 2021, 10:30 uur 

Fatbike Tour Schiermonnikoog

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, Schiermonnikoog, Soepboer Fietsverhuur  -  Creatief Avonturier Erwin Zantinga neemt je mee op excursie langs de randen van Schiermonnikoog met een stoere fatbike. Deze fietstocht is de avontuurlijke tour voor de sportieve eiland ontdekker.

geopend op woensdag 28 juli 2021, 11:00 uur 

Schapenscheerdag Dwingelderveld Achter 't Zaand

tijdelijke activiteit Dwingelderveld, schaapskooi Achter ’t Zaand  -  Schapenscheren demonstratie door herder. Gratis activiteit bij schaapskooi Achter 't Zaand op het Dwingelderveld.

geopend op woensdag 28 juli 2021, 11:00 uur 

Ontdek De Wieden - vaarexcursie

tijdelijke activiteit sint jansklooster, Overijssel, Bezoekerscentrum De Wieden  -  Stap aan boord van de onze fluisterboot en kom mee De Wieden ontdekken! De schipper is ook boswachter / natuurgids en vertelt over de bijzondere historie en de rijke planten- en dierenleven in De Wieden.

geopend op woensdag 28 juli 2021, 12:00 uur 

OERRR WiedenWaterWereld

tijdelijke activiteit sint jansklooster, Overijssel, Bezoekerscentrum De Wieden  -  Ga met de boswachter mee en ontdek het verborgen onderwaterleven van De Wieden. De activiteit is voor gezinnen met kinderen van 4 t/m 12 jaar die een zwemdiploma hebben.

geopend op woensdag 28 juli 2021, 13:00 uur