Tips van de redactie

UITagenda  in Gelderland

Winterse wandeling met snert - Veluwe

tijdelijke activiteit ermelo, Gelderland, Leuvenumse Bossen, parkeerplaats Poolseweg  -  Maak een heerlijke winterwandeling met de boswachter over de Veluwe bij Ermelo en warm je op met een kop snert rond de vuurkorf.

geopend op zaterdag 10 december 2022, 10:00 uur 

Bosbaden op Landgoed Mookerheide

tijdelijke activiteit molenhoek, Gelderland, Landgoed Mookerheide, Zelfgeplukt  -  Laat je verwonderen en verrassen door een Bosbad in de prachtige omgeving van Landgoed Mookerheide.

geopend op zaterdag 10 december 2022, 10:00 uur 

Snuffelen bij de Briekantiek

tijdelijke activiteit heerewaarden, Gelderland, Oude steenfabriek  -  In en om de oude steenfabriek bij Heerewaarden kun je elke zaterdag komen snuffelen naar een enorme hoeveelheid aan unieke objecten.

geopend op zaterdag 10 december 2022, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Snertwandeling met de boswachter door Planken Wambuis - Otterlo

tijdelijke activiteit otterlo, Gelderland, Parkeerplaats Resort Europarcs, de Wije Werelt  -  Ga mee met een stevige winterwandeling door het prachtige Planken Wambuis vlakbij Otterlo en geniet onderweg van een kom vers bereide snert met roggebrood en spek.

geopend op zaterdag 10 december 2022, 11:00 uur 

Barbie Taxatiedag

tijdelijke activiteit terschuur, Gelderland  -  Wil je weten wat je oude Barbie of Barbie accessoires waard zijn, óf wil je weer zo goed mogelijk in de oude staat terugbrengen, kom dan met je spullen langs voor de beste Tips & Tricks!

geopend op zaterdag 10 december 2022, van 11:00 uur tot 15:00 uur 

Vaarexcursie Veluwemeerkust met de boswachter

tijdelijke activiteit harderwijk, Gelderland, Harderwijk, Veluvia  -  Ga met een open boot het water op. Ervaar hoe de seizoenen het Veluwemeer in zijn greep heeft! Houd jij ervan om lekker het water op te gaan? De boswachter van Natuurmonumenten neemt je mee op dit avontuur op het Veluwemeer. Zie welke vogels dit...

geopend op zaterdag 10 december 2022, 13:00 uur 

Toonkunst Zutphen met de Elias van Mendelssohn

tijdelijke activiteit zutphen, Gelderland, Oosterberg Buitensociëteit Hanzehof  -  Toonkunst Zutphen brengt een onvergetelijke uitvoering van de Elias van Felix Mendelssohn Bartholdy.

geopend op zaterdag 10 december 2022, van 14:00 uur tot 16:30 uur 

Winterfeest Putten

tijdelijke activiteit putten, Gelderland, Winkelcentrum Putten  -  Kom in de kerstsferen tijdens Winterfeest Putten!

geopend op zaterdag 10 december 2022, van 14:00 uur tot 21:00 uur 

Poulenc en de Madonna

tijdelijke activiteit arnhem, Gelderland, Koepelkerk  -  Cappella ad Fluvium met het ensemble Septime o.l.v. Peter-Paul van Beekum en acteurs onder regie van Lise-Lott Kok beelden het leven uit van Francis Poulenc, van diep-tragisch tot spiritueel wonderschoon!

geopend op zaterdag 10 december 2022, van 20. uur tot 21:45 uur 

Kerstconcert - Saint-Säens, Debussy, Caplet - Ruysdael Kwartet...

tijdelijke activiteit ede, Gelderland, Edesche Concertzaal  -  Laat je meevoeren door de sfeervolle klanken van harp en strijkkwartet. Harpiste Veronique Serpenti en het Ruysdael Kwartet nemen je mee naar het Parijs van rond 1900. Daar dromen Camille Saint-Saëns en Claude Debussy van mediterrane oorden. André...

geopend op zaterdag 10 december 2022, 20:00 uur 

Zigeunermuziek Trio BachTaloh

tijdelijke activiteit ruurlo, Gelderland, Kulturhus  -  Hartstochtelijke zigeuner- en Balkanmuziek. Verrukkelijke muziek om blij van te worden.

geopend op zaterdag 10 december 2022, van 20:00 uur tot 22:00 uur 

Huissen bij Kaarslicht

tijdelijke activiteit huissen, Gelderland, In het centrum van Huissen  -  Bezoek de sfeervolle kerstmarkt Huissen bij Kaarslicht. De markt beslaat het hele centrum en wordt prachtig verlicht met kaarsen.

geopend van zaterdag 10 december 2022 t/m zondag 11 december 2022, van 16:00 uur tot 21:00 uur 

Kerstmarkt bij Kasteel Cannenburch

tijdelijke activiteit vaassen, Gelderland  -  Op het voorplein van Kasteel Cannenburch is de jaarlijkse kerstmarkt weer te vinden met honderd kramen vol kerstartikelen en lekkernije

geopend, vrijdag 9 december 2022 t/m zondag 11 december 2022 

Prijsvraag: Win twee tickets voor GeoFort

Win twee tickets voor GeoFort

prijsvraag Het spannende forteiland GeoFort is omgevormd tot een educatieve attractie waar alles om de toekomst van de aarde draait. De thema’s klimaat, energie en water staan centraal. Stap in een lift diep de aarde in, verdwaal in het klimaatdoolhof of bouw de hoogste toren die tegen een aardbeving kan....