Gelderland

Bewonder Hollandse Meesters, gemaakt van zand!

Dagje of weekendje Gelderland - wat te doen?

Uitstapjes Gelderland (30)

Schaapskudde Loenen

LOENEN, GELDERLAND - De schaapskudde is dagelijks op de heide van de Loenermark te vinden. Ontmoet de kudde en zie hoe de schaapherder met zijn honden te werk gaat.

elke dag geopend

Hoeve De Beek

WOUDENBERG, GELDERLAND - Hoeve De Beek is een boerderij vol activiteiten. Fietsen en wandelen of een bezoek aan één van de themadagen, genoeg te doen!

geopend op afspraak of bel +31 (0)33 27 725 57 voor meer informatie

Westernboerderij De Baerle

DIDAM, GELDERLAND - Daag je oom uit voor een stoere pot bierpulschuiven. Op westernboerderij De Baerle in Didam ben je samen met je familie cowboy voor één dag. Of boek één van de andere groepsactiviteiten. Moe geworden? Blijf overnachten in een tipi.

elke dag geopend

Ruïne Batenburg

BATENBURG, GELDERLAND - De ruïne van kasteel Batenburg staat aan de rand van het stadje Batenburg. Het was ooit het belangrijkste kasteel van Gelderland.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

De Goffertboerderij

NIJMEGEN, GELDERLAND - In de Goffertboerderij staat alles in het teken van culinair genieten en gezelligheid. Deze feest- en activiteitenlocatie heeft ook ruimte om te vergaderen.

elke dag geopend

Stadspark Berg & Bos

APELDOORN, GELDERLAND - Stadspark Berg & Bos in Apeldoorn biedt een leuke combinatie van recreatie en natuur. Kom wandelen of spelen en geniet hier van het buiten-zijn!

elke dag geopend

Wijnboerderij 't Heekenbroek

DREMPT, GELDERLAND - Wijnboerderij 't Heekenbroek ligt tussen de dorpen Achter-Drempt en Hoog Keppel vlakbij het prachtige bosgebied Heekenbroek. Geniet hier van heerlijke wijnen tijdens een proeverij of rondleiding en blijf slapen in de Bed & Breakfast.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Landgoed Staverden

STAVERDEN, GELDERLAND - Bewonder het prachtige Kasteel Staverden en wandel door de tuinen met de witte pauwen en ontdek de historie van deze kleine unieke stad op de Veluwe.

elke dag geopend

Landgoed Ruwinkel

SCHERPENZEEL, GELDERLAND - Verstopt in de Gelderse Vallei ligt Landgoed Ruwinkel. Een centraal gelegen bungalowpark met veel faciliteiten.

elke dag geopend

Van de redactie