1

Kasteel Huis Bergh
Kasteel Huis Bergh

Kasteel Huis Bergh is één van de grootste en mooiste kastelen van Nederland en stamt uit de twaalfde eeuw. Een perfecte plek om de dag van je leven te beleven, je zakelijke bijeenkomst te houden of er als een vorst te overnachten.

Het kasteel is prachtig om te bezoeken en zo groot, dat je er gemakkelijk een dag rondbrengt. Zeker als je ook de tentoonstellingen bezoekt en een mooie wandeling maakt door de kasteeltuinen en het achttiende-eeuwse parkbos De Plantage. Breng daarna de nacht door in een luxe kasteeltoren!

Deze sprookjesachtige plek is ideaal om te trouwen, maar ook voor die belangrijke zakelijke bijeenkomst. Of voor een verjaardag die je niet meer vergeet. Voor kinderen is een verjaardag hier helemaal feest, want zij worden voor één dag een echte jonkvrouw of ridder. Ook heerlijk om met de hele klas mee te maken tijdens één van de schoolprogramma's die het kasteel biedt.

De Torenmolen van Zeddam behoort tot de bezittingen van Huis Bergh.

Kasteel Huis Bergh in 's-Heerenberg leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 8,50 p.p.), schoolreisje, themafeest, weekendje weg en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.huisbergh.nl

Kasteel Huis Bergh
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.

-advertentiepositie-