1

Uitstapjes vlakbij Landgoed Hoevelaken

Bloeidaal

amersfoort, Utrecht (1.2km)  -  Natuurgebied Bloeidaal werd aangelegd om de Gelderse Vallei weer in zijn oude glorie te herstellen. De natuur gaat er z'n gang en het is een populaire wandelplek.

elke dag geopend 

Indoorskiën in Amersfoort - Ski-Fun

amersfoort, Utrecht (1.24km)  -  Ga indoorskiën bij Ski-Fun in Amersfoort. Je kunt kilometers afdalen op een paar vierkante meter. Beleef een dag vol winters plezier!

elke dag geopend 

Bloemenpluktuin en theehuis 'In de Vrolijke Mortier'

stoutenburg, Utrecht (2.45km)  -  Bloemen, verse thee en taart: een prima combinatie, zo blijkt bij De Vrolijke Mortier. Wandel door de mooie tuin, pluk een boeketje in de pluktuin en drink een kopje thee of iets anders in het Theehuis.

vandaag nog gesloten, geopend 1 mei t/m 30 oktober 

Inipi, Indiaanse zweethut

stoutenburg, Utrecht (2.59km)  -  De inipi hoort bij de indiaanse traditie, zoals die nog steeds leeft bij de Noord-Amerikaanse indianen. Woon een traditionele zweethutceremonie bij in Stoutenburg!

elke dag geopend 

Natuurspeelplek Waterwingebied

amersfoort, Utrecht (2.62km)  -  Pak het touw vast, spring en vlieg! Spelen in de natuur is een hele beleving. Bouw een hut van boomstammen, leef je uit op de matschommel of vindt de weg in de doolhof van gevlochten takken.

elke dag geopend 

Winkelcentrum Emiclaer

amersfoort, Utrecht (3.38km)  -  Winkelcentrum Emiclaer is een compleet winkelcentrum in Amersfoort. Parkeren is gratis!

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

De Schammer

stoutenburg, Utrecht (3.4km)  -  De Schammer werd aangelegd om de Gelderse Vallei een natuurlijke boost te geven. Inmiddels is de natuur er hersteld en is het een puur, ruig natuurgebied geworden. De Schammer is geliefd bij wandelaars.

elke dag geopend 

Club Tucan Game Club

amersfoort, Utrecht (3.86km)  -  Game on! Bij Club Tucan in Amersfoort ga je helemaal los met spectaculaire (VR) videogames van vroeger én nu!

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Club Tucan Beachbar

amersfoort, Utrecht (3.86km)  -  Speel een potje jeu de boules of zing karaoke tussen de palmbomen in de Beachbar van Club Tucan. Geniet ondertussen van een heerlijke cocktail!

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Op de step door Amersfoort

amersfoort, Utrecht (3.9km)  -  Stap op de step in Amersfoort en ontdek hoe leuk steppen is. Langs de route zijn vele mogelijkheden om te eten, shoppen of een terrasje te pikken. Met de step kom je overal!

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Groepsuitje op de step door Amersfoort

amersfoort, Utrecht (3.9km)  -  Weinig geld en toch een groepsuitje plannen? Kies een steptocht door Amersfoort. Step Events heeft leuke combinaties, zoals steppen, varen en een high tea.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Galerie De Ploegh

amersfoort, Utrecht (3.95km)  -  Bekijk de bijzondere exposities van Galerie De Ploegh! Naast de befaamde grafiekmanifestatie zijn hier verschillende tijdelijke tentoonstellingen te zien.

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Middeleeuws Erf Landgoed Schothorst

amersfoort, Utrecht (3.98km)  -  Hoe leefden de boeren in de middeleeuwen? Ontdek het boerenbestaan van toen op het Middeleeuws Erf op Landgoed Schothorst. Inclusief boerderijdieren om te aaien.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zondag 

Theater & Congrescentrum De Flint

amersfoort, Utrecht (3.98km)  -  In Theater & Congrescentrum De Flint zijn veel verschillende voorstellingen te bezoeken, in het Theater, de Stadshal en de Sint Aegentenkapel.

elke dag geopend 

Stadspark Schothorst - Natuur in Amersfoort

amersfoort, Utrecht (3.98km)  -  Graslanden, bossen en open water: Stadspark Schothorst is een park in Amersfoort met een afwisselend landschap! Wandel rond door de natuur en laat de kinderen ravotten in de natuurspeelplaats.

elke dag geopend 

Natuurspeelplaats Landgoed Schothorst

amersfoort, Utrecht (3.98km)  -  Zand, water en bomen. Dat zijn de belangrijkste ingrediënten voor een gezond portie vermaak in de natuur! Ga ook kliederen met modder of klimmen in de kromme wilgenbomen.

open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Het Groene Huis - Natuur in Amersfoort

amersfoort, Utrecht (3.98km)  -  Ga zitten onder een boom en bekijk wat er allemaal in leeft. Of doe mee met een spannende speurtocht door Stadspark Schothorst. In Het Groene Huis ontdek je alles over de natuur van Amersfoort!

open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Theefeestje

amersfoort, Utrecht (4.03km)  -  Voor iedereen die van high tea houdt, is Theefeestje een waar paradijs. Maar ook voor wie van lekkere dingen maken houdt: kom cupcakes versieren of bonbons maken!

geopend op afspraak of bel +31 (0)612 662 618 

Sterrenwacht Midden-Nederland

amersfoort, Utrecht (4.07km)  -  De zon, sterren en planeten zien? Bij Sterrenwacht Midden-Nederland in Amersfoort kan het. Neem een bijzonder kijkje in het heelal!

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Jaap van der Krol Bad

nijkerkerveen, Gelderland (4.08km)  -  Of je al kunt zwemmen, of het nog moet leren: in het Jaap van der Krol zwembad van Nijkerk voel je je helemaal thuis. Ook dé plek voor een spetterend kinderfeestje, zwemdisco en verschillende aquasporten.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Landgoed Hoevelaken