1

Uitstapjes vlakbij Landgoed Hoevelaken

Bloeidaal

amersfoort, Utrecht (1.2km)  -  De natuur gaat zijn gang in Natuurgebied Bloeidaal. Dit gebied werd aangelegd om de Gelderse Vallei weer in zijn oude glorie te herstellen en is een populaire wandelplek.

De Schammer

stoutenburg, Utrecht (3.4km)  -  De Schammer werd aangelegd om de Gelderse Vallei in zijn oude glorie te herstellen. Inmiddels is de natuur er hersteld en is het een puur, ruig natuurgebied geworden. De Schammer is geliefd bij wandelaars.

Galerie De Ploegh

amersfoort, Utrecht (3.95km)  -  Bekijk de bijzondere exposities van Galerie De Ploegh! Naast de befaamde grafiekmanifestatie zijn hier verschillende tijdelijke tentoonstellingen te zien.

Theefeestje Amersfoort

amersfoort, Utrecht (4.03km)  -  Voor iedereen die van high tea houdt, is Theefeestje een waar paradijs. Maar ook voor wie van lekkere dingen maken houdt: kom cupcakes versieren of bonbons maken!

Jaap van der Krol Bad

nijkerkerveen, Gelderland (4.08km)  -  Of je al kunt zwemmen, of het nog moet leren: in het Jaap van der Krol zwembad van Nijkerk voel je je helemaal thuis. Ook dé plek voor een spetterend kinderfeestje, zwemdisco en verschillende aquasporten.

Walking dinner door Amersfoort

amersfoort, Utrecht (4.23km)  -  Met Walking Dinner ontdek je de historische en culinaire kant van Amersfoort. Je wandelt met een stadsgids door de historische binnenstad. Tussendoor schuif je aan bij verschillende restaurants voor een 3-gangen diner.

Galerie Absoluut

amersfoort, Utrecht (4.24km)  -  Galerie Absoluut heeft een prachtige expositieruimte in Amersfoort: Kunstplein Cahen in het historische stadsdeel Muurhuizen. Geniet van kunst van lokale en regionale kunstenaars.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Landgoed Hoevelaken