Uitstapjes vlakbij Landgoed Hoevelaken

Bloeidaal

amersfoort, Utrecht (1.2km)  -  De natuur gaat zijn gang in Natuurgebied Bloeidaal. Dit gebied werd aangelegd om de Gelderse Vallei weer in zijn oude glorie te herstellen en is een populaire wandelplek.

Natuurspeelplek Waterwingebied

amersfoort, Utrecht (2.62km)  -  Pak het touw vast, spring en vlieg! Spelen in de natuur is een hele beleving. Bouw een hut van boomstammen, leef je uit op de matschommel of vindt de weg in de doolhof van gevlochten takken.

De Schammer

stoutenburg, Utrecht (3.4km)  -  De Schammer werd aangelegd om de Gelderse Vallei in zijn oude glorie te herstellen. Inmiddels is de natuur er hersteld en is het een puur, ruig natuurgebied geworden. De Schammer is geliefd bij wandelaars.

Club Tucan

amersfoort, Utrecht (3.86km)  -  Speel een potje jeu de boules of zing karaoke tussen de palmbomen in de Beachbar van Club Tucan. Geniet ondertussen van een heerlijke cocktail!

Op de step door Amersfoort

amersfoort, Utrecht (3.9km)  -  Stap op de step in Amersfoort en ontdek hoe leuk steppen is. Langs de route zijn vele mogelijkheden om te eten, shoppen of een terrasje te pikken. Met de step kom je overal!

Galerie De Ploegh

amersfoort, Utrecht (3.95km)  -  Bekijk de bijzondere exposities van Galerie De Ploegh! Naast de befaamde grafiekmanifestatie zijn hier verschillende tijdelijke tentoonstellingen te zien.

Theefeestje Amersfoort

amersfoort, Utrecht (4.03km)  -  Voor iedereen die van high tea houdt, is Theefeestje een waar paradijs. Maar ook voor wie van lekkere dingen maken houdt: kom cupcakes versieren of bonbons maken!

Jaap van der Krol Bad

nijkerkerveen, Gelderland (4.08km)  -  Of je al kunt zwemmen, of het nog moet leren: in het Jaap van der Krol zwembad van Nijkerk voel je je helemaal thuis. Ook dé plek voor een spetterend kinderfeestje, zwemdisco en verschillende aquasporten.

Walking dinner door Amersfoort

amersfoort, Utrecht (4.23km)  -  Met Walking Dinner ontdek je de historische en culinaire kant van Amersfoort. Je wandelt met een stadsgids door de historische binnenstad. Tussendoor schuif je aan bij verschillende restaurants voor een 3-gangen diner.

Galerie Absoluut

amersfoort, Utrecht (4.24km)  -  Galerie Absoluut heeft een prachtige expositieruimte in Amersfoort: Kunstplein Cahen in het historische stadsdeel Muurhuizen. Geniet van kunst van lokale en regionale kunstenaars.

Nul33

amersfoort, Utrecht (4.25km)  -  Eten, drinken en genieten bij Nul33 in hartje Amersfoort. In het weekend zijn hier soms liveoptredens.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Landgoed Hoevelaken