1

Uitstapjes vlakbij Slottuintheater Zeist

Slot Zeist

zeist, Utrecht  -  Elk jaar kun je weer andere exposities bewonderen in de Culturele vleugel van Slot Zeist. Lunchen in het prachtige slot kan in de Brasserie. Wil je de historische stijlkamers een keertje zien? Ga dan mee met een rondleiding.

Dorpsboerderij De Brink

zeist, Utrecht (1.05km)  -  Kinderboerderij De Brink in Zeist is één van de grootste kinderboerderijen van Nederland. Hier knuffel je dieren als pony's, konijnen en geiten, midden tussen het groen.

Natuurspeelbos De Boswerf

zeist, Utrecht (1.76km)  -  Lekker naar buiten! Ga ravotten in de natuur, speel verstoppertje tussen de struiken en bewonder de kleine beestjestuin. De Boswerf is daarnaast het ideale startpunt voor een wandeling door de natuur.

Schaapskooi Heidestein

zeist, Utrecht (2.27km)  -  Bij bezoekerscentrum Schaapskooi Heidestein kun je terecht voor mooie wandelroutes of voor informatie over de omgeving. Breng meteen een bezoekje aan de Drentse heideschapen die op landgoed Heidestein in Zeist lopen.

Beeldenpark Jits Bakker

de bilt, Utrecht (4.18km)  -  Wauw, moet je dat beeld zien, en die! De bronzen en marmeren beelden van Jits Bakker staan her en der verspreid door Beeldenpark Jits Bakker, op het mooie Landgoed Beerschoten.

Laco Driebergen

driebergen-rijsenburg, Utrecht (4.44km)  -  Trek sportieve baantjes of kom lekker ontspannen zwemmen bij Laco Driebergen. Vier bassins, een glijbaan en een buitenbad zorgen ervoor dat je hier heerlijk kan zwemmen!

Fort bij Vechten

bunnik, Utrecht (4.65km)  -  Het prachtige Fort bij Vechten is een leuke stop tijdens een fietstocht door het Utrechtse landschap. Ontdek de roerige geschiedenis van het fort en bezoek het Waterliniemuseum.

Het Waterliniepad

dordrecht, Zuid-Holland (4.65km)  -  Op het Waterliniepad loop je in zestien etappes langs de voormalige verdedigingslinies. In totaal 350 kilometer wandelplezier langs talloze forten, bunkers, sluizen fraaie vestingstadjes. En hoewel je altijd dicht bij de randstad bent, loop je...

Amelis'Hof

bunnik, Utrecht (4.68km)  -  Bij de Amelis'Hof wordt geteeld op biodynamische wijze. De bonen, spruitjes, aardbeien en veel meer groeien op zonder bestrijdingsmiddelen. Koop groente en fruit van Amelis'Hof in de tuinwinkel. Bloemen uit bloementuin mag je zelf plukken.

Beauforthuis - podium & theatercafé

austerlitz, Utrecht (4.77km)  -  Omgeven door de bossen van Soest staat een historisch kerkje van rond 1850. Het bijzondere Beauforthuis biedt nu een podium aan intieme concerten en exposities. Het Beauforthuis is dagelijks geopend voor een hapje in het theatercafé.

De Moestuin Utrecht

utrecht, Utrecht (5.68km)  -  Neem een kijkje in de Moestuin Utrecht, een tuinderij waarvan de historie honderden jaren teruggaat. Leer alles over bijen, ontdek gewassen en kruiden en proef de producten in het lunchcafé.

Hollandse Waterlinie

bunnik, Utrecht (5.84km)  -  Nederlands laatste verdediging tegen de vijand: de Hollandse Waterlinie. Bezoek dit historische stukje Nederland en geniet van prachtige natuur en spannende forten met leuke activiteiten!

Speelbos Nieuw Wulven

houten, Utrecht (5.85km)  -  Een bos om in te verdwalen, om hutten in te bouwen en met modder te spelen. Het Speelbos Nieuw Wulven is een plek waar kinderen de regels bepalen en hun fantasie de vrije loop laten.

Midgetgolf Bilthoven

bilthoven, Utrecht (5.95km)  -  Midgetgolf Bilthoven is een bijzondere midgetgolfbaan in een bosrijke omgeving. Leuk voor jong en oud! Geniet van de heerlijke frisse boslucht tijdens een spelletje midgetgolf.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Slottuintheater Zeist