Uitstapjes vlakbij Hollandse Waterlinie

Mereveld

utrecht, Utrecht (0.92km)  -  Mereveld is een luxe accommodatie op een prachtige locatie, voor een sprankelende bruiloft, geslaagd evenement of stijlvol congres.

Kidsklompenpad Slagmaat

bunnik, Utrecht (1.19km)  -  Wandel door een fort, door een speelbos en langs leuke waterplekjes. Het Slagmaatpad is een avontuurlijk pad helemaal gericht op kinderen.

Het Waterliniepad

bunnik, Utrecht (1.21km)  -  Op het Waterliniepad loop je in zestien etappes van Volendam via Utrecht naar Dordrecht. In totaal 350 kilometer wandelplezier langs talloze forten, fraaie vestingstadjes en door nieuwe natuurgebieden.

Fort bij Vechten

bunnik, Utrecht (1.21km)  -  Het prachtige Fort bij Vechten is een leuke stop tijdens een fietstocht door het Utrechtse landschap. Ontdek de roerige geschiedenis van het fort en bezoek het Waterliniemuseum.

Amelis'Hof

bunnik, Utrecht (1.55km)  -  Bij de Amelis'Hof wordt geteeld op biodynamische wijze. De bonen, spruitjes, aardbeien en veel meer groeien op zonder bestrijdingsmiddelen. Koop groente en fruit van Amelis'Hof in de tuinwinkel. Bloemen uit bloementuin mag je zelf plukken.

Restaurant De Veldkeuken

bunnik, Utrecht (1.58km)  -  Heerlijke pure smaken uit de streek, verzameld in een bijzonder pand aan de uiterwaarden van de Lek. Restaurant De Veldkeuken maakt onderdeel uit van Werk aan het Spoel. Een oud verdedigingswerk in de Hollandse waterlinie.

Theehuis en pannenkoekenhuis Rhijnauwen

bunnik, Utrecht (2.1km)  -  Midden in het bos ligt Theehuis Rhijnauwen. Geniet in de zomer van het terras aan het water. Smul daar van een lekkere pannenkoek of geniet van een kopje thee.

Speeltuin Fort Luna

utrecht, Utrecht (2.15km)  -  In speeltuin Fort Luna ga je op ontdekkingsreis in de natuur. Speel met zand en water, zoef van de kabelbaan of knutsel in het gezellige honk.

Test de supersnelle Wavesurfer van Down Under

nieuwegein, Utrecht (2.43km)  -  Voor wavesurfen of bodyboarden hoeft het niet zonnig te zijn. Bij Down Under bedwing je de golven lekker binnen. Pak een bodyboard of waveboard en probeer de Wavesurfer. Op vrijdag- en zaterdagavond extra gaaf met feestelijke discoverlichting!

Pooltime Bowling Houten

houten, Utrecht (2.45km)  -  Alle ingrediënten voor een leuke avond weg zijn aanwezig bij Pooltime Bowling Houten.

GlowGolf Houten

houten, Utrecht (2.5km)  -  Bezoekers wanen zich diep in de oceaan omringd door de vissen en het koraal tijdens een potje GlowGolf in Houten!

De Moestuin Utrecht

utrecht, Utrecht (2.57km)  -  Neem een kijkje in de Moestuin Utrecht, een tuinderij waarvan de historie honderden jaren teruggaat. Leer alles over bijen, ontdek gewassen en kruiden en proef de producten in het lunchcafé.

Theater Aan de Slinger

houten, Utrecht (2.6km)  -  Bij Theater Aan de Slinger in Houten geniet je van podiumkunsten.

Intratuin Utrecht

utrecht, Utrecht (2.64km)  -  De Intratuin in Utrecht heeft een uitgebreid aanbod producten om je huis en tuin net een stukje comfortabeler en mooier te maken.

Stadion Galgenwaard

utrecht, Utrecht (2.72km)  -  Woon een voetbalwedstrijd bij in Stadion Galgenwaard, de thuishaven van FC Utrecht. Of boek een gave rondleiding en neem een kijkje achter de schermen.

Pink Pepper bedrijfs- en vrijetijdsuitjes

utrecht, Utrecht (2.8km)  -  Op zoek naar een origineel vrijgezellenfeest of actief bedrijfsuitje? Samen een leuke workshop doen? Pink Pepper organiseert activiteiten door het hele land!

Undercover 030

Undercover 030

Boek het avontuur van je leven Er is een koffer gestolen waarmee de politie en andere hulpdiensten kunnen worden afgeluisterd. Weten jullie hem terug te vinden zodat hij uit de handen blijft van gevaarlijke bendes? Stap in een real life actiefilm bij Undercover 030.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Hollandse Waterlinie