Museum Catharijneconvent

utrecht, Utrecht (0.21km)  -  Vier feest bij Museum Catharijneconvent en ontdek waar onze feestdagen zoals Pinksteren en Hemelvaart vandaan komen.

Brouwerij de Boog

utrecht, Utrecht (0.29km)  -  Vergeet tijdens je wandeling langs de Oudegracht ook het monumentale Brouwerij de Boog (1584) niet te bezichtigen.

Dille & Kamille Utrecht

utrecht, Utrecht (0.32km)  -  Dille & Kamille Utrecht vind je midden in het centrum, aan de Oudegracht. Stap hier binnen voor mooie robuuste spullen voor in huis, tuin of keuken: pollepels, pannen, snijplanken, houten speelgoed en nog veel meer.

De Oude Hortus

utrecht, Utrecht (0.34km)  -  In de Oude Hortus, een botanische tuin in de binnenstad van het bruisende Utrecht genieten bezoekers van de natuur en de rust. En van lunch en koffie!

Lunchroom KEEK

utrecht, Utrecht (0.37km)  -  KEEK is een knus koffiehuis in het centrum van Utrecht. Alles bij KEEK is huisgemaakt en biologisch.

nijntje museum

utrecht, Utrecht (0.39km)  -  Nederlands beroemdste konijntje, dat is nijntje! Sinds Dick Bruna haar in 1955 ontwierp, is het nijntje uitgegroeid tot een internationale ster. In het nijntje museum in Utrecht ontdekken kinderen samen met nijntje de wereld.

De Inktpot

utrecht, Utrecht (0.43km)  -  De Inktpot: het grootste bakstenen gebouw van Nederland. Spot je de ufo op het dak?

Pandhof van de Dom

utrecht, Utrecht (0.5km)  -  De Pandhof van de Dom: de oude kloostertuin van de Domkerk is een oase van rust midden in de stad Utrecht.

Ontdek het heelal op sterrenwacht Sonnenborgh

utrecht, Utrecht (0.53km)  -  Bekijk de sterren en de zon van heel dichtbij in Sonnenborgh museum & sterrenwacht. In dit bijzondere 16de eeuwse bastion staan de telescopen klaar voor een ontdekkingstocht door het heelal, waarbij je ook zelf aan de slag gaat!

Paleis Lofen Utrecht

utrecht, Utrecht (0.53km)  -  Dwaal 900 jaar later door het keizerlijk Paleis Lofen en ontdek hoe Utrecht een stad wordt. Paleis Lofen is in 1000 jaar verdwenen tussen de Vismarkt en het Domplein in Utrecht. Reis aan de hand van de belangrijkste gebeurtenissen mee door te tijd.

Wandeling Utrecht Lumen

utrecht, Utrecht (0.53km)  -  Bekijk Utrecht in het donker! Utrecht Lumen neemt bezoekers het hele jaar mee in een tocht langs prachtige lichtkunstwerken.

Beklim de Domtoren!

utrecht, Utrecht (0.53km)  -  Beklim de blikvanger van de stad Utrecht, de Domtoren. Deze middeleeuwse toren is de hoogste van Nederland en heeft maar liefst 465 traptreden. En nu de toren in de steigers staat kun je zelfs naar de torenspits! Daar wacht een spectaculair uitzicht.

Utrecht Domstad - museumwandeling

utrecht, Utrecht (0.53km)  -  Domstad Utrechts barst van de musea. Met deze museumwandeling van 9 kilometer kom je langs museum Speelklok, het Spoorwegmuseum en nog zeven andere leuke en bekende musea.

Louis Hartlooper Complex

utrecht, Utrecht (0.53km)  -  Filmpje pakken op een bijzondere locatie? Het Louis Hartlooper Complex draait oude klassiekers en filmhuisfilms in de voormalige politiepost in Utrecht.

Literatuurhuis Utrecht

utrecht, Utrecht (0.54km)  -  Poëtische klanken en rijmende woorden vind je in het Literatuurhuis in Utrecht. Welkom bij het hoofdpodium van de literatuur!

Bison Bowling Utrecht

utrecht, Utrecht (0.54km)  -  Midden in het centrum van Utrecht bevindt zich Bison Bowling Utrecht. Eerst lekker eten en dan je skills testen op de bowlingbaan.

Park Lepelenburg Utrecht

utrecht, Utrecht (0.59km)  -  Park Lepelenburg is onderdeel van een lange, groene strook net buiten het centrum. Relax in een ligstoel, terwijl de kinderen lekker spelen in de speeltuin.

Escape Room The Recruits

Escape Room The Recruits

Boek met korting Waan je James Bond in escaperoom The Recruits en dring binnen in een high-tech locatie van de Russische geheime dienst. Of probeer gestolen informatie te onderscheppen voor die de vijand bereikt. Er is ook een escaperoom voor kinderen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Gilde Utrecht - Rondleidingen