utrecht outdoor

Utrecht Buitenactiviteit outdoor (22)

Griftpark Utrecht

UTRECHT, UTRECHT - Het Griftpark in Utrecht is een geliefde ontmoetingsplaats, waar bewoners maar ook toeristen samenkomen. Op de groene ligweides voor een picknick, op de uitzichtheuvel of bij de kinderboerderij.

elke dag geopend

gratis toegang

De Oude Hortus

UTRECHT, UTRECHT - In de Oude Hortus, een botanische tuin in de binnenstad van het bruisende Utrecht genieten bezoekers van de natuur en de rust. En van lunch en koffie!

elke dag geopend

entree vanaf € 2,50

Máximapark Utrecht

VLEUTEN, UTRECHT - Koningin Máxima opende hoogstpersoonlijk haar eigen Máximapark. Dit park is zo groot als de Utrechtse binnenstad en herbergt onder meer een speeltuin, een restaurant en diverse sportfaciliteiten.

elke dag geopend

gratis toegang

Ahoy Rondvaarten

UTRECHT, UTRECHT - Wie het historische stadshart van Utrecht wil verkennen, kan zich melden bij Ahoy Rondvaarten. Er zijn diverse activiteiten mogelijk.

elke dag geopend

entree vanaf € 6,67

De Gondelier van Utrecht

UTRECHT, UTRECHT - Een romantische gondeltocht door de grachten van Utrecht. Boek een authentieke Venetiaanse gondel bij de Gondelier van Utrecht voor alle speciale gelegenheden.

geopend, open op zaterdag - soms geopend op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

entree vanaf € 30,00

Stedentrips Utrecht

UTRECHT, UTRECHT - Geniet van de oude stad Utrecht. Utrecht met zijn oude historie kent veel plekken die je echt een keer moet zien. En er zijn altijd wel culturele activiteiten te doen.

elke dag geopend

gratis toegang

Van de redactie