Uitstapjes vlakbij Máximapark Utrecht

Uitkijktoren Observatorium

utrecht, Utrecht (0.4km)  -  Beklim Uitkijktoren Observatorium in het Maximapark in Utrecht en ontdek de avontuurlijke wandeling naar de top van de toren. Geniet bovenaan het Observatorium van de mooiste vergezichten in het Maximapark.

De Bosspeeltuin Máximapark

vleuten, Utrecht (0.47km)  -  De houten speeltoestellen van de Bosspeeltuin in Vleuten nodigen kinderen uit om hun fantasie te gebruiken. Waar gaat het spel naar toe? Deze gratis toegankelijke speeltuin zit vol uitdaging!

Museum Hoge Woerd

de meern, Utrecht (1.61km)  -  Zo'n 2000 jaar geleden stond er een enorm fort op de plaats van Castellum Hoge Woerd. Het huidige fort herbergt geen Romeinen meer, maar overblijfselen uit het Romeinse Rijk wat hier eens heerste.

Pathé Utrecht Leidsche Rijn

utrecht, Utrecht (2.9km)  -  Bioscoop Pathé Utrecht Leidsche Rijn valt van afstand al op door het bijzondere rode dak. Het gebouw wordt ook wel 'De Sterrenkijker' genoemd, vanwege het dakterras. Geniet onder het dak van de nieuwste films, maar ook van live-registraties van...

Boulderhal Energiehaven

utrecht, Utrecht (2.96km)  -  Ga ook boulderen bij Boulderhal Energiehaven in Utrecht. Hier kun je meteen klimmen op de spectaculaire boulderwanden. Daarna is het heerlijk bijkomen op het terras aan het water.

Indoor attractiestad KidZcity

utrecht, Utrecht (3.94km)  -  KidZcity is het grootste overdekte speelparadijs in de Randstad met spannende attracties. Klauter op het reusachtige klimkasteel, vuur kanonnen af in de Timekeeper en geniet van een ritje in de klassieke draaimolen!

Julianapark Utrecht

utrecht, Utrecht (4.07km)  -  Het Utrechtse Julianapark is een heerlijke bestemming voor een dagje natuur. Neem een boek mee, wat te drinken en een kleed en je bent er een paar uur zoet!

Zwembad Den Hommel

utrecht, Utrecht (4.34km)  -  Duik in het warme recreatiebad van Zwembad Den Hommel in Utrecht en roetsj van de zeventig meter lange glijbaan af, trotseer de stroomversnelling en ontspan in het bubbelbad.

Slot Zuylen

oud-zuilen, Utrecht (4.42km)  -  In Slot Zuylen, prachtig gelegen aan de Vecht, brengen concerten, evenementen en rondleidingen het verleden tot leven.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Máximapark Utrecht