Fort aan de Klop
Fort aan de Klop

In Fort aan de Klop wordt eigentijds comfort op een eeuwenoude plek ervaren. Het is een ideale groepsaccommodatie met heel veel mogelijkheden. Maar ook de brasserie met een uitgebreide kaart is al een bezoekje waard.

Voor een zakelijke bijeenkomst, trouwerij of ander feest is Fort aan de Klop een unieke plek. Voor groepen is het mogelijk om te blijven slapen in de herberg. In de zomer kan er worden gekampeerd op de historische wallen van het fort. Alleen tenten zijn hier toegestaan, omdat het fort autovrij is. Het centrum van Utrecht ligt op een kwartier fietsafstand, maar ook de rivier De Vecht is vlakbij om langs te wandelen of fietsen. De sfeervolle brasserie met gezellige nissen is gevestigd in het oude Wachthuis van het fort.

Fort aan de Klop in Utrecht leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, high of afternoon tea, familiedag, kinderfeestje, weekendje weg en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.fortaandeklop.com

Fort aan de Klop
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.