Uitstapjes vlakbij Fort aan de Klop

Dutch DJ Academy

utrecht, Utrecht (0.54km)  -  Wat doet een DJ nou eigenlijk allemaal? Doe een workshop DJ waarmee je dat kunt ervaren. Heb je aspiraties om zelf DJ te worden, dan kun je op de Dutch DJ Academy een cursus volgen. In beide gevallen word je begeleid door professionals in het vak.

Julianapark Utrecht

utrecht, Utrecht (1.33km)  -  Het Utrechtse Julianapark is een heerlijke bestemming voor een dagje natuur. Neem een boek mee, wat te drinken en een kleed en je bent er een paar uur zoet!

Slot Zuylen

oud-zuilen, Utrecht (1.36km)  -  In Slot Zuylen, prachtig gelegen aan de Vecht, brengen concerten, evenementen en rondleidingen het verleden tot leven.

De Ontdekhal

utrecht, Utrecht (1.38km)  -  Techniek is cool! Dat ontdek je allemaal in De Ontdekhal, in de Utrechtse wijk Overvecht. Ga aan de slag met workshops, activiteiten en allerlei technische snufjes.

Speelbos Gagelbos

utrecht, Utrecht (1.66km)  -  In de natuur is een hoop te beleven! Gebruik je fantasie en ga verstoppertje spelen tussen de struiken, bouw een hut of klieder met water en zand.

Indoor attractiestad KidZcity

utrecht, Utrecht (1.68km)  -  KidZcity is het grootste overdekte speelparadijs in de Randstad met spannende attracties. Klauter op het reusachtige klimkasteel, vuur kanonnen af in de Timekeeper en geniet van een ritje in de klassieke draaimolen!

Boulderhal Energiehaven

utrecht, Utrecht (2.47km)  -  Ga ook boulderen bij Boulderhal Energiehaven in Utrecht. Hier kun je meteen klimmen op de spectaculaire boulderwanden. Daarna is het heerlijk bijkomen op het terras aan het water.

De Pannekoekenbakker

maarssen, Utrecht (2.66km)  -  Geniet van het uitzicht terwijl je op het terras zit van pannenkoekenrestaurant De Pannekoekenbakker. Er zijn wel 250 verschillende soorten pannenkoeken om hier te proeven!

Pathé Utrecht Leidsche Rijn

utrecht, Utrecht (2.86km)  -  Bioscoop Pathé Utrecht Leidsche Rijn valt van afstand al op door het bijzondere rode dak. Het gebouw wordt ook wel 'De Sterrenkijker' genoemd, vanwege het dakterras. Geniet onder het dak van de nieuwste films, maar ook van live-registraties van...

Spa Sereen

tienhoven, Utrecht (3.1km)  -  Aan de Maarsseveense plassen vind je een oase van wellness en rust: Spa Sereen. De naam zegt het al, hier kom je volledig tot rust.

JEU de boules bar

utrecht, Utrecht (3.12km)  -  Bites, boules en beers, zo vat JEU de boules bar Utrecht zichzelf samen. Kom langs voor een lekker biertje en een gezellig potje jeu de boules.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Fort aan de Klop