1

Uitstapjes vlakbij Midgetgolftuinen Lage Vuursche

Klimbos Gooi-Eemland

lage vuursche, Utrecht (2.46km)  -  Op Landgoed Pijnenburg in Lage Vuursche, ligt het leuke en uitdagende Klimbos Gooi-Eemland. Met tien verschillende klimroutes vind je er tussen de boomtoppen voor ieder wat wils.

Prinses Maxima Manege

den dolder, Utrecht (3.59km)  -  Bij de Prinses Máxima Manege rij je voor het eerst op een paard of neem je meerdere lessen. Ook als je zelf een beperking hebt. Voor de meervoudig gehandicapte ruiters is er een huifbed.

Bosbad De Vuursche

baarn, Utrecht (3.95km)  -  Zwemmen? Of toch midgetgolfen? Het kan allebei in Baarn bij Bosbad De Vuursche. Dit prachtige recreatieterrein heeft alles in huis voor een zomers dagje weg met het hele gezin.

Paleis Soestdijk

baarn, Utrecht (4.54km)  -  Paleis Soestdijk gaf bezoekers altijd een blik behind the scenes bij de koninklijke familie. Het paleis is nog van buiten het hek te bewonderen, maar is niet langer toegankelijk.

Ryfas Helicopters

hilversum, Noord-Holland (4.83km)  -  Bekijk de wereld eens van een andere kant, namelijk van boven! Bij Ryfas Helicopters is het naast een rondvlucht mogelijk de helikopter zelf te besturen!

Kasteel Groeneveld

baarn, Utrecht (5.03km)  -  In Kasteel Groeneveld in Baarn geniet je van rijke historie, het groen rondom het landhuis en de wisselende tentoonstellingen. Een leuk en historisch dagje uit!

Midgetgolf Bilthoven

bilthoven, Utrecht (5.27km)  -  Midgetgolf Bilthoven is een bijzondere midgetgolfbaan in een bosrijke omgeving. Leuk voor jong en oud! Geniet van de heerlijke frisse boslucht tijdens een spelletje midgetgolf.

Huis Sloëtjes

hilversum, Noord-Holland (5.45km)  -  Stap in binnen het leven van een middenklasse gezin uit de jaren '50 tot en met '80 in Huis Sloëtjes. In deze museumwoning is alles nog precies zoals het vroeger was.

Indoor Paintballcentrum 't Gooi

loosdrecht, Noord-Holland (5.67km)  -  Niet bang voor wat blauwe plekken? Of toch liever een spelletje zonder teveel pijn? Ga dan paintballen of lasergamen bij het paintballcentrum in Loosdrecht! Ga de strijd aan met collega's of vrienden.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Midgetgolftuinen Lage Vuursche