Uitstapjes vlakbij Nimmerdor

CityTuk Amersfoort

amersfoort, Utrecht (0.89km)  -  Een opvallend ritje maken in een Tuk Tuk? Rijd in een Piaggo Calessino, een Italiaanse cabriolet van CityTuk. Voor een trouwfeest, een bedrijfsevenement of gewoon een leuk tochtje.

Zwembad Octopus

leusden, Utrecht (1.7km)  -  Een dagje actief of ontspannen waterplezier beleef je bij zwembad Octopus in Leusden. Vermaak je in de spannende stroomversnelling of roetsj van de spectaculaire waterglijbaan.

Museum Rietveldpaviljoen

amersfoort, Utrecht (1.79km)  -  Beleef fotografie op een nieuwe manier in het Amersfoortse Rietveldpaviljoen! Het centrum voor fotografie en beeld verbindt fotografie en beeldende kunst met muziek, theater, literatuur en architectuur.

BUUF in de Serre

amersfoort, Utrecht (1.82km)  -  Bij BUUF in de Serre draait alles om taart. Lekkere, zoete taartjes voor bij de koffie en warme taart en quiches voor bij de lunch. Op een speciale locatie: in de serre van voormalige klooster de Mariënhof in Amersfoort.

Winkel en café BLUR

amersfoort, Utrecht (1.94km)  -  Mooie sieraden en plantjes, duurzame keukentools en heel veel kunstige hebbedingen. Bij BLUR in Amersfoort ben je aan het juiste aders voor duurzame en unieke items én een lekker kopje koffie.

De Schammer

stoutenburg, Utrecht (2.06km)  -  De Schammer werd aangelegd om de Gelderse Vallei in zijn oude glorie te herstellen. Inmiddels is de natuur er hersteld en is het een puur, ruig natuurgebied geworden. De Schammer is geliefd bij wandelaars.

Snuffelmarkt Amersfoort

amersfoort, Utrecht (2.07km)  -  Je kunt het zo gek niet bedenken, of het is te koop op de Snuffelmarkt van Amersfoort. Elke maand kun je heerlijk rondsnuffelen op de rommelmarkt op het Lieve Vrouwenkerkhof.

Coffee Corazon

amersfoort, Utrecht (2.12km)  -  Een heerlijk kopje koffie en een goed boek in het centrum van Amersfoort. Coffee Corazon heeft voor iedereen wel iets lekkers, ook voor de kinderen!

Walking dinner door Amersfoort

amersfoort, Utrecht (2.12km)  -  Met Walking Dinner ontdek je de historische en culinaire kant van Amersfoort. Je wandelt met een stadsgids door de historische binnenstad. Tussendoor schuif je aan bij verschillende restaurants voor een 3-gangen diner.

Nul33

amersfoort, Utrecht (2.13km)  -  Eten, drinken en genieten bij Nul33 in hartje Amersfoort. In het weekend zijn hier soms liveoptredens.

Corazon Bakery

amersfoort, Utrecht (2.15km)  -  Bij Corazon Bakery in de Krommestraat bestel je de lekkerste taartjes, broodjes, sapjes en koffie. Of neem een vers brood mee naar huis!

Galerie Absoluut

amersfoort, Utrecht (2.18km)  -  Galerie Absoluut heeft een prachtige expositieruimte in Amersfoort: Kunstplein Cahen in het historische stadsdeel Muurhuizen. Geniet van kunst van lokale en regionale kunstenaars.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Nimmerdor