Uitstapjes vlakbij Landgoed De Paltz

Park Vliegbasis Soesterberg

soest, Utrecht (1.04km)  -  De zwaarbewaakte stallen van F15's zijn nu groen van het mos en de shelter waar militairen zich verscholen is nu een thuis voor vleermuizen. Park Vliegbasis Soesterberg is een landschap met een spannend verleden.

Openluchttheater Cabrio

soest, Utrecht (2.09km)  -  Verscholen in de bossen ligt een speciaal openluchttheater: Cabrio. Op deze mooie locatie klinkt muziek, gelach en applaus. Hier staan landelijk bekende artiesten en musici op de planken. Maak het mee.

De Soesterduinen

soest, Utrecht (2.09km)  -  Natuurgebied De Soesterduinen is het grootste stuifzandgebied van de provincie Utrecht. De duinen bestaan uit de Korte duinen en de Lange duinen en zijn erg geliefd onder lokale wandelaars en sportievelingen.

Wellness Thermen Soesterberg

soesterberg, Utrecht (2.41km)  -  Ontspanning en aandacht voor een gezond uiterlijk en innerlijk, dat vind je bij Wellness Thermen Soesterberg. Geniet naast de baden en sauna's van een heerlijke massage!

Prinses Maxima Manege

den dolder, Utrecht (2.71km)  -  Bij de Prinses Máxima Manege rij je voor het eerst op een paard of neem je meerdere lessen. Ook als je zelf een beperking hebt. Voor de meervoudig gehandicapte ruiters is er een huifbed.

Bowling- & Partycentrum Overhees

soest, Utrecht (3.08km)  -  Strikes gooien op één van de zes bowlingbanen, een hapje eten in de sfeervolle ambiance van het restaurant en vergaderen in De Achterkamer. Welkom bij Bowling- en Partycentrum Overhees!

De Paardenkamp

soest, Utrecht (3.18km)  -  In De Paardenkamp wonen ongeveer 120 paarden. Bezoekers zijn elke dag van de week welkom om gratis de paarden te bezoeken of om een rondleiding langs de weilanden te krijgen.

Het Gagelgat

soest, Utrecht (3.49km)  -  Op Boerderij Het Gagelgat kun je het boerenleven ervaren zoals zich dat zich vroeger in Soest afspeelde. Een prachtige plek die zeker een bezoekje waard is!

Midgetgolf Bilthoven

bilthoven, Utrecht (3.87km)  -  Midgetgolf Bilthoven is een bijzondere midgetgolfbaan in een bosrijke omgeving. Leuk voor jong en oud! Geniet van de heerlijke frisse boslucht tijdens een spelletje midgetgolf.

Birkhoven

amersfoort, Utrecht (4.48km)  -  Aan de rand van Amersfoort vind je de bossen van Birkhoven. Een prachtig natuurgebied om te wandelen, paardrijden of te picknicken bij de bosvijver.

DierenPark Amersfoort

amersfoort, Utrecht (4.57km)  -  DierenPark Amersfoort is een leuke dierentuin met veel verschillende soorten dieren. Daarnaast is er een doolhof, een Dinobos en zijn er meerdere speeltuinen. De dierentuin heeft alle ingrediënten voor een heerlijk dagje uit met het hele gezin!

Rock City Escape

amersfoort, Utrecht (4.76km)  -  City Rock Escape is een bloedstollende escape room in het Eemklooster in Amersfoort. Amy heeft iets stoms gedaan met haar vrienden en lijkt spoorloos te zijn verdwenen. Kun jij binnen de tijd ontdekken wat er met haar is gebeurd?

Cavaleriemuseum

amersfoort, Utrecht (4.8km)  -  Wat voor wapens gebruikten ze vroeger in de oorlog? Ga terug in de tijd en ontdek het zelf in het Cavaleriemuseum in Amersfoort.

Monkey Town Amersfoort

amersfoort, Utrecht (4.87km)  -  Kinderen leven zich helemaal uit in Monkey Town Amersfoort. Daar kunnen ze klimmen, klauteren, glijden en zelfs lasergamen. Peuters vermaken zich ondertussen in het Testlab met hun eigen spelletjes en activiteiten.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Landgoed De Paltz