1

Rock City Brewpub
Rock City Brewpub

Bierbrouwen doen ze bij Rock City Brewpub met heel veel passie. Het is het episch centrum van het Amersfoorts bier; de biertjes die je elders in de stad drinkt, komt hier vandaan. Schuif tussen de gistvaten aan voor een speciaalbiertje, een lekkere snack of een complete maaltijd. De echte specialiteiten van de menukaart zijn meerdere barbecue classics, maar je kunt hier als vegetariër ook makkelijk terecht.

Speciaalbier

Rock City Brewpub heeft talloze biertjes van de tap en uit de koeling, met grappige namen en soms wel heel bijzondere ingrediënten. Niet zo'n bierexpert? Geeft niets, ze adviseren je graag. Ook leuk: achterin het pand zie je de brouwer van Rock City Brewing aan het werk tussen gigantische gistvaten. Loop er gerust heen om een kijkje te nemen en vragen te stellen tussen de hapjes en drankjes door. Zo kom je allerei feitjes over brouwen en Amersfoorts bier te weten. Alvast een tipje van de sluier: Rock City dankt z'n naam aan de bijnaam van Amersfoort, 'Keistad'.

Rock City Brewpub in Amersfoort leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Rock City Brewpub