UITagenda  Amersfoort

UITagenda en activiteiten  Amersfoort en omgeving

Escape-Xperience: De verborgen Munten

tijdelijke activiteit amersfoort, Utrecht  -  Ontdek het Amersfoort van 1672 door de ogen van Matthias Withoos, de beroemdste schilder van zijn tijd. De Fransen staan op het punt de stad aan te vallen. Lukt het jullie de verborgen munten van Matthias zijn leermeester te vinden?

geopend, zaterdag 28 januari 2023 t/m dinsdag 28 januari 2025, van 08:00 uur tot 22:00 uur 

Escape-Xperience: Legendes en Volksverhalen

tijdelijke activiteit amersfoort, Utrecht  -  Een wetenschapper is vermoord, omdat hij een nieuwe duurzame energiebron heeft ontdekt. Lukt het jullie om met zijn aanwijzingen de duurzame energiebron binnen twee uur veilig te stellen en deze uit handen van de moordenaar te houden?

geopend, zaterdag 28 januari 2023 t/m dinsdag 28 januari 2025, van 08:00 uur tot 22:00 uur 

Tula & Juliet, mijn overgrootmoeder, de slavin

tijdelijke activiteit amersfoort, Utrecht  -  Kom naar de veel geroemde theatervoorstelling Tula & Juliet, mijn overgrootmoeder, de slavin tijdens het Musica Mundo festival in Amersfoort. Na de voorstelling en een ruime pauze wordt ook nog de documentaire Tula Leeft! vertoond.

vandaag nog gesloten, geopend op donderdag 27 juni 2024, van 20:00 uur tot 21:30 uur 

Festival Musica Mundo - Rhythms of the World

tijdelijke activiteit amersfoort, Utrecht, De Lieve Vrouw  -  Muziek slaat een brug tussen verschillende gemeenschappen en culturen. Het brengt mensen samen, ongeacht hun achtergrond, en creëert een gevoel van verbondenheid. Dit is wat de wereld nodig heeft. Musica Mundo biedt een platform voor artiesten van...

vandaag nog gesloten, geopend donderdag 27 juni 2024 t/m zondag 30 juni 2024 

Musica Mundo Festival 2024

tijdelijke activiteit amersfoort, Utrecht  -  Het Musica Mundo Festival brengt dit jaar voor de zevende keer gerenommeerde artiesten en jong talent van over de hele wereld samen. Van donderdag 27 t/m zondag 30 juni 2024 vindt dit gratis festival plaats op het Lieve Vrouwekerkhof in Amersfoort.

vandaag nog gesloten, geopend donderdag 27 juni 2024 t/m zondag 30 juni 2024, van 19:30 uur tot 19:00 uur 

Ducosim Spellenbeurs

tijdelijke activiteit amersfoort, Utrecht, Flint Theater en Congressen  -  De leukste en gezelligste (bord)spellenbeurs van Nederland in Amersfoort. Georganiseerd door Dé Nederlandse Spellenvereniging Ducosim.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 21 september 2024, van 10:00 uur tot 17:30 uur 

Wijkmuseum Soesterkwartier

amersfoort, Utrecht  -  Wijkmuseum Soesterkwartier neemt je mee in de geschiedenis van de wijk. Stap binnen in de oude arbeiderswoning ingericht in de stijl van de jaren '30 tot '50 en waan je in een andere tijd.

Rock City Escape

amersfoort, Utrecht  -  City Rock Escape is een bloedstollende escape room in het Eemklooster in Amersfoort. Amy heeft iets stoms gedaan met haar vrienden en lijkt spoorloos te zijn verdwenen. Kun jij binnen de tijd ontdekken wat er met haar is gebeurd?