Amersfoort

Dagje of weekendje Amersfoort - wat te doen?

Uitstapjes Amersfoort (69)

Stadsbrouwerij De Drie Ringen

AMERSFOORT, UTRECHT - Nieuwsgierig naar de smaak van Amersfoorts bier? Breng een bezoek aan brouwerij De Drie Ringen! Hier leer je alles over de geschiedenis van bier in Amersfoort.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op dinsdag

entree vanaf € 10,00

Walking dinner door Amersfoort

AMERSFOORT, UTRECHT - Met Walking Dinner ontdek je de historische en culinaire kant van Amersfoort. Je wandelt met een stadsgids door de historische binnenstad. Tussendoor schuif je aan bij verschillende restaurants voor een 3-gangen diner.

geopend op afspraak of bel +31 (0)33 463 5662 voor meer informatie

entree vanaf € 68,50

Op de step door Amersfoort

AMERSFOORT, UTRECHT - Stap op de step in Amersfoort en ontdek hoe leuk steppen is. Langs de route zijn vele mogelijkheden om te eten, shoppen of een terrasje te pikken. Met de step kom je overal!

's maandags gesloten

entree vanaf € 10,00

Galerie Absoluut

AMERSFOORT, UTRECHT - Galerie Absoluut heeft een prachtige expositieruimte in Amersfoort: Kunstplein Cahen in het historische stadsdeel Muurhuizen. Geniet van kunst van lokale en regionale kunstenaars.

lang weekend (vr za zo)

Boerenmarkt Eemplein

AMERSFOORT, UTRECHT - Bijna alleen maar biologische producten op de Boerenmarkt van Amersfoort. Elke vrijdag is het Eemplein het culinaire centrum van de stad. Er zijn zelfs fairtrade bloemen te koop! De parkeergarage staat vlak naast de markt - wel zo handig.

open op vrijdag

gratis toegang

Son of a Croque

AMERSFOORT, UTRECHT - Bij Son of a Croque eet je niet zomaar een tosti. Kies je favoriete croque en Sonny Croque (zoon van Monsieur Croque) maakt hem voor je klaar naar een geheim familierecept.

elke dag geopend

entree vanaf € 4,95

Galerie De Ploegh

AMERSFOORT, UTRECHT - Bekijk de bijzondere exposities van Galerie De Ploegh! Naast de befaamde grafiekmanifestatie zijn hier verschillende tijdelijke tentoonstellingen te zien.

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

gratis toegang

Van de redactie

UITagenda Amersfoort, vanaf 20 juli 2018