Stadsbrouwerij De Drie Ringen

Stadsbrouwerij De Drie Ringen

Stadsbrouwerij De Drie Ringen onthult de geheimen van Amersfoorts bier. Onder leiding van een deskundige gids duiken bezoekers achter de schermen van de brouwerij. Alle ins en outs van het ambacht komen aan het licht en natuurlijk ook op tafel! Te midden van de koperen ketels smaakt een biertje extra lekker. Of een wijntje, want De Drie Ringen heeft een mooi wijnassortiment. Deze gezellige brouwerij staat onder leiding van Gert van Reenen, die behalve horecaman ook een kunstenaar is. Zijn werken fleuren het geheel op!

Je kunt een rondleiding volgen door de brouwerij, waarbij je alles leert over de geschiedenis. Ben je meer van het proeven? Een proeverij behoort ook tot de mogelijkheden! Het proeflokaal is daarnaast te gebruiken als trouwlocatie of voor een receptie. Kortom: een veelzijdige bierbrouwerij!

Stadsbrouwerij De Drie Ringen in Amersfoort leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Stadsbrouwerij De Drie Ringen

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.