Kinderboerderij 't Woelige Nest

Kinderboerderij 't Woelige Nest

Kinderboerderij 't Woelige Nest bestaat al sinds 1980 en is gehuisvest in een historische schaapskooi. De boerderij draait volledig op vrijwilligers. Zij zorgen met passie voor de dieren van de boerderij: ezels, een mini-varken, verschillende soorten geiten, schapen, kippen, konijnen en cavia's. Iedereen mag gezellig knuffelen met de dieren. Ben jij een echte dierenliefhebber? Meld je dan aan om mee te helpen op de boerderij. Vrijwilligers van jong en oud zijn welkom. Je kunt ook meehelpen met het organiseren van de activiteiten die maandelijks op de boerderij zijn.

Voor de kleintjes zijn er speciale peuterochtenden. De kinderboerderij beschikt ook over een ecologische tuin. Deze is open voor bezoekers en wordt gebruikt voor lessen aan scholen en andere doelgroepen. 't Woelige Nest biedt ook vakantieopvang aan voor konijnen en cavia's.

Kinderboerderij 't Woelige Nest in Driebergen-Rijsenburg leent zich ook goed voor een kinderfeestje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Kinderboerderij 't Woelige Nest

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.