1

Uitstapjes vlakbij Golfclub Anderstein

Partycentrum De Weistaar

maarsbergen, Utrecht (1.95km)  -  Op Boerderij De Weistaar vier je met iedereen een feestje! Het partycentrum is geschikt voor een bruiloftsfeest of een andere feestavond, maar leent zich ook prima voor een kinderfeestje met boerengolf.

Wandeltocht Leersumse Plassen

leersum, Utrecht (3.28km)  -  Kies voor een van de vele wandeltochten die om de Leersumse Plassen, door bosgebied en over heide voeren op de Utrechtse Heuvelrug. Struin door het stuifzand of bezoek een observatiehut waar je vogels en libellen kunt spotten!

Uitkijktoren De Kaap

doorn, Utrecht (3.85km)  -  Ontdek Uitkijktoren De Kaap en beklim de 25 meter hoge toren die op de 40 meter hoge Doornse Kaap staat. Geniet van het mooiste uitzichten over Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug.

Hoeve De Beek

woudenberg, Utrecht (4.39km)  -  Hoeve De Beek is een boerderij vol activiteiten. Fietsen en wandelen of een bezoek aan één van de themadagen: genoeg te doen!

Informatiecentrum Grebbelinie

woudenberg, Utrecht (4.39km)  -  Informatiecentrum Grebbelinie vertelt je alles over de historische verdedigingslinie die liep van Rhenen tot Bunschoten. De bouw van de Grebbelinie begon in 1744, ten tijde van de Franse overheersing. Tot aan 1939 werden er aan de linie gewerkt.

Landgoed Den Treek-Henschoten

woudenberg, Utrecht (4.48km)  -  Landgoed Den Treek-Henschoten is een prachtig stukje natuur in de buurt van Woudenberg. In dit bosrijke gebied vind je kilometerslange wandel-, fiets- en ruiterroutes. Het bos is ook populair bij mountainbikers.

Bosbad Leersum

leersum, Utrecht (5.39km)  -  Bij mooi weer geniet je van het water en de zon bij Bosbad Leersum, een openluchtzwembad met drie baden, een glijbaan en een zonneweide.

Parkhuys Rosarium

doorn, Utrecht (5.41km)  -  Bij Parkhuys Rosarium in Doorn is er naast lekker eten en drinken genoeg te doen voor jong en oud. Zo zijn er onder andere skelters en trampolines. Ook is er een midgetgolfbaan.

Kringloop Leusden

leusden, Utrecht (6.03km)  -  Vintage en brocante is helemaal hip! Koop je tweedehands spullen bij Kringloop Leusden. Drink een lekker bakje koffie en shop je spullen bij elkaar.

Huize Scherpenzeel

scherpenzeel, Gelderland (6.15km)  -  Het romantische Huize Scherpenzeel, een statig zestiende-eeuws kasteel omringd door zes hectare park met vijvers, biedt alles voor een geslaagde bijeenkomst.

Zwembad Octopus

leusden, Utrecht (7.21km)  -  Een dagje actief of ontspannen waterplezier beleef je bij zwembad Octopus in Leusden. Vermaak je in de spannende stroomversnelling of roetsj van de spectaculaire waterglijbaan.

Laco Driebergen

driebergen-rijsenburg, Utrecht (7.49km)  -  Trek sportieve baantjes of kom lekker ontspannen zwemmen bij Laco Driebergen. Vier bassins, een glijbaan en een buitenbad zorgen ervoor dat je hier heerlijk kan zwemmen!

Beauforthuis - podium & theatercafé

austerlitz, Utrecht (7.51km)  -  Omgeven door de bossen van Soest staat een historisch kerkje van rond 1850. Het bijzondere Beauforthuis biedt nu een podium aan intieme concerten en exposities. Het Beauforthuis is dagelijks geopend voor een hapje in het theatercafé.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Golfclub Anderstein