Uitstapjes vlakbij Schaffelaartheater

Belevingscentrum Missie en Media

barneveld, Gelderland (0.73km)  -  VR, games, persoonlijke verhalen: in de belevingswereld Missie en Media van de christelijke radiozender TWR ontdek je de wereld van de zending. En de belangrijke rol die radio en andere media hierin spelen.

Kinderboerderij Schaffelaar

barneveld, Gelderland (0.73km)  -  Bezoek de nieuwe kinderboerderij van Barneveld, Kinderboerderij Schaffelaar en ontdek het Schaffelaar Erf op Landgoed Schaffelaar. Verken de oude schuur die onlangs omgebouwd is tot een dierenverblijf.

Landgoed en Kasteel de Schaffelaar

barneveld, Gelderland (0.81km)  -  Landgoed De Schaffelaar is een beroemde eyecatcher in Barneveld. Op dit natuurrijke landgoed worden geregeld evenementen georganiseerd. Een geliefde en stijlvolle locatie voor bruiloften en zakelijke bijeenkomsten.

Zintuigentuin Barneveld

barneveld, Gelderland (1.1km)  -  Bezoek de Zintuigentuin in Barneveld en ontdek een tuin waar al je zintuigen worden geprikkeld. Verken samen met de natuur de gebieden horen, zien, voelen, ruiken en proeven.

Borduurmuseum Het losse steekje Barneveld

barneveld, Gelderland (1.65km)  -  Borduren is een kunst, dat bewijst het Borduurmuseum in Barneveld. Kunstwerken als de Nachtwacht, compleet nageborduurd, sieren hier de wanden. Bekijk de prachtige borduurwerken en luister naar de enthousiaste verhalen van borduurder Jan Westeneng.

Escaperoom Barneveld

barneveld, Gelderland (1.72km)  -  Bezoek Escaperoom Barneveld en verken de 3 diverse escape rooms of speel de beste virtual reality-games met je vrienden. Ontdek de spannende virtuele wereld tijdens de Virtual Reality kinderfeestjes.

Intratuin Barneveld

barneveld, Gelderland (1.75km)  -  Intratuin Barneveld heeft niet alleen alles voor de tuin, maar beschikt ook over een uitgebreide kookafdeling waar regelmatig demonstraties gegeven worden.

Landgoedmarkt Barneveld

barneveld, Gelderland (1.8km)  -  Verse en pure streekproducten en brocante spullen uit de Gelderse vallei op de authentieke landgoedmarkt in Barneveld. Een markt met karakter die voor ieder wat te bieden heeft.

Boerderij 't Paradijs

barneveld, Gelderland (3.03km)  -  Boerderij 't Paradijs in Barneveld teelt groenten en fruit op biologische wijze en daar kan iedereen van meegenieten. In de boerderijwinkel, die vijf dagen per week open is, kun je terecht voor biologische producten. Van rundvlees van het...

Pluktuin Erf Janz

voorthuizen, Gelderland (4.44km)  -  Bezoek de Pluktuin Erf Janz in Voorthuizen en ontdek hoe jij je eigen boeket of vers fruit kunt plukken! Zorg ervoor dat je een mandje, schaar/mes bij de hand hebt.

Speelpark en Maïsdoolhof Voorthuizen

voorthuizen, Gelderland (4.45km)  -  Wat het weer ook is, er is altijd wat te beleven in Speelpark en Maïsdoolhof Voorthuizen! Vind een weg in het spannende maïsdoolhof en speel in de overdekte speeltuin. Een leuk en betaalbaar uitje met het hele gezin.

HeliFlight

kootwijkerbroek, Gelderland (4.5km)  -  Les in een helikopter, stap in voor een rondvlucht of geniet van een speciaal vervoersmiddel op je bruiloft. HeliFlight deelt de passie voor helikopters op bijzondere wijze.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Schaffelaartheater