Klimbos Garderen

Klimbos Garderen

Kom een dagje klimmen op de Veluwe! Trotseer een van klimparcoursen van Klimbos Garderen. Het zekersysteem hier zorgt ervoor dat je tijdens je hele klim honderd procent gezekerd bent. Hierdoor kunnen kinderen vanaf vier jaar oud al een klimparcours uitproberen. Leuk en handig, want zo kun je met het hele gezin zonder gedoe een dagje klimmen. Het klimpark is bosrijk, waardoor je echt tussen de bomen klautert.

Het klimpark heeft tien klimroutes om uit te kiezen, elk met een eigen uitdaging. Voor de kleinste klimmers is er een nettenparcours, met dus overal vangnetten onder het klimgedeelte. De andere negen routes zijn geschikt voor iedereen met een lengte van minimaal 1.20 meter. Glijbanen, evenwichtsbalken, wipe-out-ballen, een gigantisch spinnenweb: je komt op de parcours van alles tegen tussen het groen.

Klimbos Garderen in Garderen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Klimbos Garderen

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.