Klimbos Ermelo


Beleef de hitte van het vuur in de glasblazerij in Leerdam

Klimbos Ermelo

Beleef het avontuur en trotseer de hindernissen op één van de zeven spectaculaire klimroutes in Klimbos Ermelo! Klim naar de boomtoppen via touwbanen, hangende bruggen of tokkel naar de overkant. Dit klimbos heeft meer dan tachtig verschillende hindernissen. Maak het daarna af met een spectaculaire race tussen de bomen op het speciale zipline parcours.

Voor de jongere kinderen is er een speciaal parcours op 1,80 meter boven de grond. Klimexperts kunnen zich uitleven op The Peak: elf loodzware en uitdagende hindernissen op negen en tien meter hoogte. Dit is het zwaarste parcours van Nederland! Test dus even op de andere parcours of je het in je hebt The Peak te pakken. Je veiligheid is altijd verzekerd door de safety hook. Nooit meer los van de veiligheidskabel. Daarom hoeven kinderen niet door een volwassene begeleid te worden bij het klimmen.

Naast het klimmen kun je ook voor andere activiteiten terecht bij Klimbos Ermelo.

Klimbos Ermelo in Ermelo leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 19,95 p.p.), schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Klimbos Ermelo

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.