Uitstapjes vlakbij De Veluwe Specialist

Dorpspomp Garderen

garderen, Gelderland (0.12km)  -  Voor dorstige fietsers en wandelaars is de fraai gerestaureerde Dorpspomp in Garderen een uitkomst. Zwengelen maar en je hebt topwater van 35 meter onder de grond. Getest en goedgekeurd.

Molen de Hoop in Garderen

garderen, Gelderland (0.42km)  -  Net naast het centrum van Garderen staat korenmolen de Hoop te pronken. Deze molen draait nog steeds. Onderin vind je het Toeristisch Informatie Punt. En als de molenaars er zijn kun je ook de rest bekijken.

Wandelroute De Duintjes

garderen, Gelderland (0.89km)  -  Volg de bordjes van Wandelroute De Duintjes voor een tocht van zo'n 6 kilometer door een bijna sprookjesachtig gebied. vol kronkelige en knoestige bomen en kleine heuveltjes.

Bungalowpark Kastelenhof

ermelo, Gelderland (1.01km)  -  Klinken de woorden rust, groen en autovrij als muziek in de oren? Dan is Bungalowpark Kastelenhof een absolute aanrader.

Wilde Kamp en Bergsham

garderen, Gelderland (1.11km)  -  Uitgesleten in een hoge stuwwal ontstonden kleine dalletjes, die de omgeving Wilde Kamp en Bergsham tot een golvend landschap maken.

Zandsculpturen Garderen: typisch Nederlands in zand

garderen, Gelderland (1.28km)  -  Maak een reis door heden en het verleden van ons land! Zandsculpturen Garderen staat dit jaar in het teken van alles wat typisch Nederlands is. Bewonder indrukwekkende zandbeelden van de koninklijke familie en bekijk de oud-Hollandse spelletjes,...

De Beeldentuin met showroomdorp

garderen, Gelderland (1.28km)  -  Zover het oog reikt alleen maar beelden in De Beeldentuin in Garderen! Bewonder de verschillende beelden en bezoek het showroomdorp met woon- en tuindecoratie.

Resort Veluwe

garderen, Gelderland (1.54km)  -  Lekker kamperen op de Veluwe kan bij Resort Veluwe in de buurt van Garderen. In je eigen tent, of in een van hun eigen onderkomens: een volledig ingerichte safaritent, woudlodge of chalet.

Klim tot de boomtoppen bij Klimbos Garderen

garderen, Gelderland (1.68km)  -  Kom een dagje klimmen op de Veluwe bij Klimbos Garderen. Door een uniek zekersysteem kunnen kinderen vanaf vier jaar oud al een klimparcours trotseren.

Ouwendorperhoeve

garderen, Gelderland (1.93km)  -  Maak kennis met verschillende diersoorten bij de Ouwendorperhoeve. De boerderij geeft een ware boerderijbeleving. Ook worden hier leuke boerenmarkten en festijnen gehouden.

Boerderij het Molentje

garderen, Gelderland (2.35km)  -  Boerderij het Molentje deed vroeger dienst als noodstop voor reizigers. Nu is het een heerlijke locatie voor bedrijfsuitjes en andere feestjes.

Vakantie- en wellnesspark De Eikensingel

uddel, Gelderland (3.98km)  -  Een luxe bubbelbad buiten naast het huisje en ook nog een verwarmd zwembad en een sauna ter beschikking! Vakantiepark De Eikensingel combineert een ontspannen vakantie met weldadige wellness.

Nature Game

garderen, Gelderland (4.03km)  -  Ontdek de Nederlandse natuur met het hele gezin tijdens een avontuurlijke wandeling. Voor de kinderen zijn er tijdens het lopen allerlei spannende opdrachten die ze uit kunnen voeren.

Natuurkampeerterrein Drie

ermelo, Gelderland (4.07km)  -  Middenin het eeuwenoude Speulderbos ligt Natuurkampeerterrein Drie. Fiets en wandel door het bos en overnacht tussen het wild!

Speulder- en Sprielderbos

drie, Gelderland (4.15km)  -  Het Speulder- en Sprielderbos is één van de oudste en mooiste bossen van Nederland. Hier kun je heerlijk ronddwalen en vanachter wildkijkschermen dieren in het wild van dichtbij bewonderen.

Binnentuin over God

voorthuizen, Gelderland (4.16km)  -  De vele verhalen die de Bijbel en het christelijk geloof rijk zijn, komen tot leven in de Binnentuin over God op landgoed Pauwenhof.

Restaurant Buds Tolhuis 11

nieuw-milligen, Gelderland (4.77km)  -  Buds is een gezellig familierestaurant, in oud-Hollandse sferen. Op deze plek stond in de tijd van Napoleon een echt tolhuis. Kinderen hebben een eigen speelplek. Ouders bladeren intussen in oude poëziealbums of vergapen zich aan de nostalgische...

Restaurant De Landing

stroe, Gelderland (5.24km)  -  Bij Restaurant De Landing in Stroe kun je heerlijk uit eten. Geniet van echt Hollands vlees, een huisgemaakt voorgerecht of een ambachtelijke pannenkoek.

Relaxsauna The White House

voorthuizen, Gelderland (5.26km)  -  Op camping De Zanderij is de relaxsauna The White House ook voor buitenstaanders toegankelijk. Geniet van het comfort van een eigen sauna.

Escape Tours

Escape Tours

€ 2,50 korting op je Escape Tour Iedere stad heeft een geheime uitgang. Kun jij die vinden? Ga de uitdaging aan in een stad naar keuze met de Escape Tour! Een Escape Tour is een unieke en spannende manier om samen een stad te ontdekken.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Veluwe Specialist