1

Uitstapjes vlakbij Wijngaard Telgt

Delphindoorski

ermelo, Gelderland (1.02km)  -  Neem je ski- of snowboardlessen bij Delphindoorski om goed voorbereid op wintersport te gaan! Je verrichtingen kun je in de gaten houden in de spiegelwand voor de baan.

elke dag geopend 

Sportcentrum Calluna

ermelo, Gelderland (1.27km)  -  Lekker zwemmen of een andere sport doen? In Sportcentrum Calluna in Ermelo kun je terecht voor een portie sportieve ontspanning.

elke dag geopend 

Riemer en Walinga Boekverkoopers in Ermelo

ermelo, Gelderland (1.51km)  -  Echte boekenliefhebbers moeten de boekwinkel van Riemer en Walinga Boekverkoopers hebben gezien. Raak verdwaald tussen de boeken en geniet van een lekker kopje koffie in de koffiehoek.

's zondags gesloten 

De Kanovijver - IJsclub en waterrecreatie

ermelo, Gelderland (1.55km)  -  In de zomer vaar je een heerlijk rondje op de Kanovijver of spartel je in het redelijk ondiepe water. Gaat het vriezen, dan kun je al snel schaatsen op de Kanovijver.

vandaag nog gesloten, geopend 20 april t/m 29 september, van 15:00 uur tot 17:30 uur 

Kinderfeestje bij Stal Ermelo

ermelo, Gelderland (1.75km)  -  Dol op paarden? En vier je binnenkort je verjaardagsfeestje? Welkom bij Stal Ermelo!

elke dag geopend 

Segway tours op de Veluwe

ermelo, Gelderland (1.8km)  -  De Segway is een super wendbaar tweewielig voertuig dat je bestuurt met je lichaam. Doordat je staat op de Segway kun je prima genieten van de omgeving. Maak met Segway-Veluwe een mooie tour door stad en natuur op de Veluwe.

geopend op afspraak of bel +31 (0)341 434 747 

Slapen bij de boer - Landgoed Volenbeek

ermelo, Gelderland (1.8km)  -  Melkveehouderij Landgoed Volenbeek ligt midden in de bossen van de Veluwe. Een prachtige plek om te wandelen, spelen en te overnachten.

geopend, elke dag geopend 

Spelen en lasergamen bij Indoor Speeltuin & Boerderij Pret

ermelo, Gelderland (1.97km)  -  Pony's knuffelen, buiten springen op het springkussen en binnen in de ballenbak duiken. Ontmoet alle boerderijdieren, speel binnen en buiten en speel lasergame met het hele gezin. Op Boerderij Pret heb je de hele dag plezier!

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, donderdag 

Museum het Pakhuis

ermelo, Gelderland (2.32km)  -  Museum het Pakhuis brengt de geschiedenis van Ermelo en omgeving tot leven.

open op zaterdag - soms geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Museumboerderij Mariahoeve

putten, Gelderland (2.45km)  -  In museumboerderij Mariahoeve zie je niet alleen zien hoe boeren vroeger leefden, maar het ook zelf meemaken. Overnacht in een authentieke boerderij met alle luxe van nu.

open op woensdag en zaterdag - soms geopend op donderdag en vrijdag 

Bosbad Putten

putten, Gelderland (2.72km)  -  Midden in het bos ligt Bosbad Putten. Kom lekker zwemmen in het subtropisch binnenbad of één van de buitenbaden!

elke dag geopend 

Landgoed Oud Groevenbeek

ermelo, Gelderland (2.81km)  -  Oud Groevenbeek heeft een rijke historie achter de rug! Die sporen zijn nog steeds te zien in een prachtige villa en een druivenkas uit 1915.

elke dag geopend 

OERRR speelnatuur Oud Groevenbeek

ermelo, Gelderland (2.86km)  -  Heerlijk ravotten in OERRR speelnatuur Oud Groevenbeek: dat wil elk kind wel! Want hier kunnen ze spelen met water, zand en modder. Door het bos banjeren. In bomen klimmen en nog veel meer. Ook kinderen in een rolstoel kunnen hier komen spelen!

elke dag geopend 

Open Doors Bezoekerscentrum

ermelo, Gelderland (3km)  -  Luister naar de verhalen van vervolgde christenen van over de hele wereld in het Open Doors bezoekerscentrum en neem zelf plaats in de gevangenis.

open op woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zaterdag 

Klimbos Ermelo

ermelo, Gelderland (3.03km)  -  Verleg je grenzen op één van de zeven spectaculaire routes van Klimbos Ermelo. Klauter over touwbruggen, door netten en tokkel naar de overkant. Klimbos Ermelo heeft ook een uitgebreid zipline parcours, waarmee je heerlijk lang van boom tot boom...

vandaag nog gesloten, geopend 15 april t/m 27 november, van 10:00 uur tot 18:30 uur 

Surfen en suppen bij Strand Horst

ermelo, Gelderland (3.07km)  -  Stap op een surfboard en laat je leiden door de wind! Telstar Surfclub bij Strand Horst biedt windsurflessen, een cursus kitesurfen en een clinic Stand Up Paddling.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 31 oktober, van 10:00 uur tot 18:00 uur 

Bowling Harderwijk

harderwijk, Gelderland (3.08km)  -  Bowlen in club-style, omgeven door flitsende lichten en swingende muziek. Probeer het uit op de white lanes van Bowling Harderwijk!

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Pluktuin Het Platteland

putten, Gelderland (3.12km)  -  Kom fruit, groente of bloemen bij Pluktuin Het Platteland plukken. Er is ook een coffeegarden en een brocante collectie.

vandaag nog gesloten, geopend 1 juni t/m 2 oktober, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Wijngaard Telgt